wierook.jpg

 
Hier willen wij u meenemen in de wereld van wierook staafjes. En er zijn helaas - om het niet te spectaculair te zeggen - grote problemen.

Deze problemen zijn het gevolg van het overvloedige wereldwijde aangeboden wierook middelen. (Bijna) Alle Wierook wordt tegenwoordig synthetisch geproduceerd of bevatten in sommige gevallen synthetische geurstoffen. Zelfs traditionele oude bekende bedrijven die al eeuwen wierook produceren, zijn er inmiddels overgegaan om de kostbare natuurlijke ingrediënten tegen synthetische ingrediënten te vervangen. De unieke, kostbare en dure Agarwood die in Japan sinds de oudheid wordt verwerkt, zit tegenwoordig niet meer in de wierook staafjes. Dat kan ook zijn reden hebben en wordt ook gerechtvaardigd door de hoge prijs, maar de consument wordt hiervan niet op de hoogte gebracht. 
Klik hier om verder te lezen


© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 486 beoordelingen | Powered by Onetoshop
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.