St Janskruid.jpg

 

Sinds de oude traditie van kruidendokters houdt men zich al bezig met Sint-Janskruid. Van thee tot olie is deze inheemse plant al eeuwenlang een begrip.

De Sint-Janskruid bloemen worden door wildverzameling in de natuur door ons zelf geplukt, bij veel zon en volgens de richtlijnen van de maankalender, op open plekken in het bos. Of van zuidelijke graslanden uit biologisch teelt (wanneer ons eigen verzamelde Sint-Janskruid niet voldoende is). Ze worden drie maanden uitgestald met zonnebloemolie, olijfolie en Jojobaolie (koud geperst en biologische teelt) verrijkt met veel zonne-energie ontstaat deze heerlijk felrode Sint-Janskruidolie, een prachtig natuurlijk product.

Door zijn goede huidverzorgende eigenschappen is Sint-Janskruidolie onmisbaar geworden en kan net zoals goudsbloem extract, soms een lichte geur van kruiden af geven. Dit is de natuurlijke eigen geur en heeft niets met "ranzig" te maken. Op de bodem van de fles kunnen afzettingen vormen van de eerder toegevoegde Sint-Janskruid bloemen. Dit is heel normaal bij vele soorten kruidenoliën en dit is eigenlijk het een bewijs van de natuurlijkheid van dit product. Gewoon krachtig schudden.

Nog een opmerking: Sint-Janskruidolie niet gebruiken als een zon beschermende olie, doordat er door zonlicht instraling pigment storingen op de huid kunnen ontstaan. De Sint-Janskruid olie is voldoende volgetankt met de energie van de zon.

Sint-janskruid BIO Jojoba-olie - 100 ml

Sint-janskruid BIO Jojoba-olie - 100 ml

€ 24,99
Sint-janskruid BIO olijfolie - 100 ml

Sint-janskruid BIO olijfolie - 100 ml

€ 13,24
Sint-janskruid BIO zonnebloemolie - 100 ml

Sint-janskruid BIO zonnebloemolie - 100 ml

€ 13,24
Sint-janskruid bloemenolie - Lichtyam® , 30 ml

Sint-janskruid bloemenolie - Lichtyam® , 30 ml

€ 19,99
Sint-janskruid CO2 extract - 50 ml

Sint-janskruid CO2 extract - 50 ml

€ 24,49
© Copyright 2009-2020 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 672 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.