moeder en kind.jpg

 

In dit gedeelte presenteren we u vanouds beproefde en nieuwe huidverzorgingsproducten voor zowel moeder als kind.

Deze producten worden al vele jaren met tevredenheid gebruikt, zijn goed te verdragen, verlichten zowel moeder en kind voor, tijdens en na de zwangerschap. Het zijn zuivere natuurlijke producten uit koudgeperste plantaardige oliën, waar mogelijk van biologische teelt en van de allerhoogste kwaliteit.


vuokkoset-kuukautussuojat-turvallinen-ymapristoystavallinen-iho-ja-allergiamerkitty.pngMuumi luiers worden gemaakt in de enige luierfabriek van Finland in Tammisaari. Het is voor hun van het grootste belang geweest dat hun klanten alleen veilige, huidvriendelijke en milieuvriendelijke luiers aan te bieden vanaf de allereerste luiers die ze al meer dan 40 jaar geleden maakten. Deze luiers bevatten geen toegevoegde chemicaliën, zoals chloor, geurstoffen, geuren, glyfosaten of lotions die de gevoelige huid van een baby kunnen irriteren. Alle materialen die in deze luiers worden gebruikt, zijn zorgvuldig gekozen, zodat de luiers kunnen worden afgevoerd als afval-tot-energieafval. Zacht voor de huid van baby's en vriendelijk voor het milieu. Daarom zijn ze de beste keuze voor je baby.

>> Lees hier verder >>

© Copyright 2009-2022 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 975 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.