deodorants.jpg

Ze zijn allemaal zuiver plantaardig met een laag alcoholpercentage van slechts 8-10%. De alcohol is zo belangrijk omdat we deze nodig hebben, om de kruiden, bloemen en planten, het optimale aan werkzame stoffen te bewerkstelligen, wat met een waterextract niet mogelijk is.

We gebruiken voornamelijk kruiden met hoge antibacteriële eigenschappen. die door een uniek productie proces zo min mogelijk irriteert onder de gevoelige okselhuid. Een andere plantaardige biotechnische werkzame stof uit tarwe en koolzaad is zeer effectief tegen de bacteriën "Propionibacterium acnes (acne) en" Corynebacterium xerosis "(lichaamsgeur). Himalaya zout ondersteunt deze functie, en de milde dosis essentiële oliën zorgt voor een optimale frisheid met een niet al te opdringerige geur. Alle deodorants zijn opnieuw samengesteld, b.v. een groot deel van het bronwater is vervangen met geschikte kruiden Hydrolaten. Hierdoor hebben we meer antibacteriële eigenschappen verkregen. Ook hebben we de geuren een beetje verfijnd en met de plantaardige Jojoba olie verrijkt, die hiervoor uitstekend geschikt is.

Belangrijk: Vandaag de dag, in het dagelijkse leven komen we in aanraking met een duizendtal synthetische allergenen, hierdoor is het lichaam is gevoelig dat hij ook op goed verdraagzame kruiden en planten allergisch kan reageren. In het gebied van de oksel, is er ook een verhoogd allergie risico. We hebben uiteraard geprobeerd om milde en de zachte kruiden te gebruiken, maar we kunnen helaas niet een absolute allergie-vrijheid garanderen. Als u twijfelt, doe een allergietest voor gebruik met een kleine hoeveelheid, bijvoorbeeld in de elleboog. We hebben inmiddels een groeiend klantenbestand, dat is erg blij met de lichte geur en Deo effecten van onze producten.

Bloemdromen (Deo)

Bloemdromen (Deo)

€ 14,25
Deo crème Mint Cederhout, 50 ml

Deo crème Mint Cederhout, 50 ml

€ 9,75
Deo crème Sensitive, 50 ml

Deo crème Sensitive, 50 ml

€ 9,75
Deo Douglas - 50 ml

Deo Douglas - 50 ml

€ 10,49
Deo Kruiden (Herbal) - 50 ml

Deo Kruiden (Herbal) - 50 ml

€ 10,49
Deo Middellandse Zee (Mediterran) - 50 ml

Deo Middellandse Zee (Mediterran) - 50 ml

€ 10,49
Deo Tropisch (Tropic) - 50 ml

Deo Tropisch (Tropic) - 50 ml

€ 10,49
© Copyright 2009-2020 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 623 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.