whatsapp-image-2020-05-07-at-16-29-56-jpeg.jpg

De deodorants van Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur zijn allemaal puur plantaardig en met een alcoholpercentage van 8-10%. De alcohol is zeer belangrijk, omdat we het nodig hebben. Het is om de optimale hoeveelheid actieve ingrediënten uit de kruiden, bloemen en planten te halen, wat dat is namelijk niet mogelijk met het waterextract.

We gebruiken voornamelijk kruiden met hoge antibacteriële eigenschappen die door een uniek productie proces zo min mogelijk irriteert onder de gevoelige okselhuid. Een ander plantaardige biotechnische werkzame stof uit tarwe en koolzaad is zeer effectief tegen de bacteriën genaamd; "Propionibacterium acnes” (voor acne) en "Corynebacterium xerosis" (voor de lichaamsgeur). De Himalaya zouten ondersteunen deze functie en de milde dosis essentiële oliën zorgt voor een optimale frisheid met een niet al te opdringerige geur. Alle deodoranten zijn opnieuw samengesteld bijvoorbeeld: een groot deel van het bronwater is vervangen met de geschikte kruiden “Hydrolaten”. . Ook hebben we de geuren lichtelijk verfijnd en de plantaardige Jojoba olie verrijkt.

Belangrijk: Tegenwoordig is het lichaam dagelijks in omgang met duizenden synthetische allergieën. Die stoffen zijn gevoelig zodat we ook een allergische reactie kunnen krijgen voor kruiden en planten waar het lichaam normaal sterk voor is. Er is ook een verhoogd risico op allergieën in het okselgebied. Natuurlijk hebben we geprobeerd om milde en zachte kruiden te gebruiken, maar we kunnen de absolute vrijheid van allergieën niet garanderen. Als u twijfelt, doe een allergietest voor gebruik met een kleine hoeveelheid, bijvoorbeeld in de elleboog. We hebben nu een groeiend aantal vaste klanten die zeer tevreden zijn met de lichte geur en deodorant werking van onze producten.

Bloemdromen (Deo)

Bloemdromen (Deo)

€ 15,99
Deo crème Grapefruit, 50 ml

Deo crème Grapefruit, 50 ml

€ 12,99
Deo crème Mint Cederhout, 50 ml

Deo crème Mint Cederhout, 50 ml

€ 12,99
Deo Douglas - 50 ml

Deo Douglas - 50 ml

€ 13,24
Deo Kruiden (Herbal) - 50 ml

Deo Kruiden (Herbal) - 50 ml

€ 13,24
Deo Middellandse Zee (Mediterran) - 50 ml

Deo Middellandse Zee (Mediterran) - 50 ml

€ 13,24
Deo Tropisch (Tropic) - 50 ml

Deo Tropisch (Tropic) - 50 ml

€ 13,24
Deo crème Sensitive, 50 ml

Deo crème Sensitive, 50 ml

€ 12,99
© Copyright 2009-2020 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 848 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.