image.jpg

De theekruiden en bloemen van Lichtyam worden biodynamisch in het veld geteelt, met de hand geoogst en bij lage temperaturen gedroogd. Hierdoor blijft het Raw kwaliteit en het bijzondere aroma van de ingediënten behouden. Het op de Andreashof geteelde Lichtyam® heeft een speciaal vermogen om lichtenergie op te slaan en dit ons ter beschikking te stellen. De Lichtyam® is al in kleine hoeveelheden voldoende en verfijnt en combineert deze theemengsels met de kracht van de aanwezige kruiden en bloemen.

De kruidenthee zijn eenvoudig met opgieten van warm water te bereiden. Over het algemeen kunt een theelepel gedroogde kruidenthee nemen om een kopje kokend water of 3 theelepels gedroogde kruidenthee op 500 ml kokend water. Doe de kruidenthee in een geschikte theepot, giet kokend water over heen en laat ze afgedekt ongeveer 15 minuten staan, zodat de waardevolle etherische oliën niet verdampen. Filter vervolgens de thee door een zeef en naar behoefte zoeten. Let op dat je geen metalen kannen gebruikt voor kruideninfusies.

© Copyright 2009-2020 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 687 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.