Suntribe is in 2016 opgericht door Karl, Hampus en Julia, drie Zweedse natuur liefhebbers met een onafhankelijke visie om onze natuur te beschermen.

"We zien onszelf als een deel van een nieuwe generatie ondernemers wiens doel het is om het gemakkelijk te maken voor mensen om een milieuvriendelijke en gezonde levensstijl te kiezen.", Zegt Julia Beyer, een van de oprichters van Suntribe. "Nu we de wetenschappelijke kennis hebben over veilige zonbescherming, voelen we de verantwoordelijkheid om ernaar te handelen. Al onze producten zijn gebaseerd op het uitgangspunt dat alle ingrediënten onmisbaar zijn voor hun functie en bovenal veilig zijn voor zowel onze planeet als onszelf. "

Suntribe AB is gevestigd in Lund, Zweden, en profiteert van nauwe banden met Lund University, waar haar formules werden ontwikkeld en kwaliteits-controles plaatsvonden.

Overzicht compleet assortiment Suntribe >>

Suntribe dagcrème BIO, Vegan, SPF 20, 40 ml

Suntribe dagcrème BIO, Vegan, SPF 20, 40 ml

€ 7,50
Suntribe gezichts vochtinbrengen crème BIO, Vegan,  40 ml

Suntribe gezichts vochtinbrengen crème BIO, Vegan, 40 ml

€ 19,99
© Copyright 2009-2020 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 679 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.