Suntribe - Zink zonnebescherming waarop je kan vertrouwen

36389775-402932756779340-4183634682761445376-o.jpg

Suntribe is in 2016 opgericht door Karl, Hampus en Julia, drie Zweedse natuur liefhebbers met een onafhankelijke visie om onze natuur te beschermen.

Interview met Suntribe

Wat is jullie motivatie bij de oprichting van Suntribe in 2016.

We voelen ons thuis in de natuur en we willen deze beschermen. We waren het oneens met de oude en overdreven commerciële manieren om zonnebrandcrème te maken. Daarom hebben we een nieuwe generatie zonnefilters ontwikkeld.
We voegen nooit onnodige ingrediënten toe, we gebruiken alleen dat wat veilig is gebleken, maar we letten wel op functionele werking en kwaliteit.
Dat is Suntribe, het begint met de basis van het leven, bewustwording van wie je bent en vooral het milieu en ook jezelf te beschermen.

Suntribe
Geheel natuurlijke zink Zonnebescherming
Suntribe heeft een nieuwe generatie zonnebescherming producten. We gebruiken nooit gevaarlijke chemicaliën of onnodige ingrediënten die toch een volledig functionele werking hebben.Met als doel om het milieu en je huid te beschermen.

Wat is het probleem met gebruikelijke zonnefilters?
Onderzoek toont aan dat de meeste zonnefilters 27 ingrediënten bevat, waarvan meer dan 60% wordt geclassificeerd als schadelijk voor de mens en het milieu.
Gebruikelijke ingrediënten in conventionele zonnebrandmiddelen zijn in verband gebracht met de volgende bijwerkingen:

 1. Risico's voor de gezondheid van de mens: huidirritaties, allergieën, hormonale storingen en huidkanker.
 2. Milieurisico's: Hormonale stoornissen bij dieren en vernietiging van het koraalrif.
  Zo wordt bijvoorbeeld 10% van de koraalriffen in de wereld bedreigd door bleken van de chemische zonnebrandmiddelen.

... de Suntribe-oplossing
Onze ingrediënten zijn 100% natuurlijk en wetenschappelijk bewezen dat deze veilig en effectief zijn. Geweldig voor jou, de vissen en de koraalriffen. We gebruiken non-nano-zinkoxide - het veiligste en meest effectieve Uv-filter dat beschikbaar is. Geen onnodige dingen, alleen zonnebescherming. We gebruiken alleen functionele, zinvolle ingrediënten. Geen parabenen of parfums.

Onze belofte
We gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten die wetenschappelijk bewezen veilig zijn. De werkzaamheid van onze zonnebeschermingsmiddelen zijn door onafhankelijke laboratoria bewezen. Al onze plantaardige ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd.

Suntribe Gezicht - voor sportactiviteiten (30 ml)

 • Beschrijving: Voor gebruik op het gezicht bij extreme weersomstandigheden. Ideaal bij het surfen, klimmen, zeilen en allerlei andere sportactiviteiten.
 • Hoe te gebruiken: Verdeel het gelijkmatig over je hele gezicht en breng een zichtbare laag aan op de meest gevoelige delen van je huid.
 • Ingrediënten: Biologische kokosnootolie, biologische bijenwas non-nano-zinkoxide.
 • Specs: UVA & UVB: Breed spectrum
 • Bescherming: SPF 30 Verkrijgbaar in vier kleuren:

Suntribe Body & Face - Non-Whitening (50 & 100 mi)

 • Beschrijving: Universeel natuurlijke zonnescherming. Voor bescherming van het gezicht en hele lichaam, is voor de dagelijkse zon bescherming gemaakt.
 • Hoe te gebruiken: Gelijkmatig aanbrengen op alle aan de zon blootgestelde delen van je gezicht en lichaam. Waterbestendig tot 40 minuten, anders om de twee uur opnieuw aanbrengen.
 • lngredients: Biologische zonnebloemzaadolie, non-nano zinkoxide, biologische cacaozaadboter, biologische sheaboter, biologische kokosolie, biologische bijenwas, vitamine E.
 • Specs: UVA & UVB: Breed spectrum
 • Bescherming: SPF 30
 • Waterbestendig: 40 min

Is SPF 30 echt genoeg?   JA
SPF 30 blokkeert 97% van alle UV-stralen, terwijl SPF 50 98% blokkeert. Het verschil is slechts één procent. Gek hé?
Om een SPF 50-score te behalen, moeten producenten een hele reeks potentieel gevaarlijke chemicaliën toevoegen. Naar onze mening is dit niet de moeite waard.

Kwaliteit is belangrijk
We zijn trots op ons zonnescherming. Ook al zijn veel dingen in deze wereld leuk en plezierig, zoals het hebben van een prachtig longboard, maar het ons bittere ernst dat de kwaliteit van onze zonnebescherming van goede kwaliteit is.

Op de Lund University-laboratoria worden batches van onze producten grondig getest om een constante hoge kwaliteit te blijven garanderen. We zorgen er onder andere voor dat de deeltjes dispersie homogeen is, zodat elke milligram van onze zonnescherming je altijd hetzelfde beschermt.

De gouden zonnebeschermings regels

 • Let op de tijd. Vermijd in de middaguren van 11.00 tot 16.00 uur om constant in de zon te blijven.
 • Het boodschappenlijstje van zonaanbidders: draag een hoed, zonnebril en beschermende kleding die uw schouders en rug bedekken.
 • Zoek schaduw. Geen zonnebrandmiddel biedt 100% bescherming. Wees zon-slim en blijf zoveel mogelijk in de schaduw.
 • Zorg dat je steeds beschermd blijft. Droog je na het zwemmen met een handdoek af en smeer je opnieuw in.
 • Hoge reflexieve omgevingen: Wees u ervan bewust dat u extra voorzichtig moet zijn als u in de buurt bent van sneeuw en water.
  Op bewolkte dagen moet je ook tegen de zon blijven beschermen. Sommige soorten wolken kunnen de UV-intensiteit zelfs vergroten door reflecterend en brekend zonlicht.

Overzicht Suntribe

© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 427 beoordelingen | Powered by Onetoshop
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.