Product Reviews

hand-3999923-1280.jpg

Op deze pagina heb ik alle product reviews staan van klanten, ook de negatieve ervaringen. Schrijf ook je product review, zodat andere klanten beter kunnen kiezen. Onder de schrijvers van een product review verloot ik elke maand een waardebon.

Artikel: Brandnetel BIO, 1000 ml Titel: heel fijne tonic!
Door: Marielle, Ternat (28-06-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Heerlijk als gezichtslotion! Krijg er een heel mooie huid van! Mijn huid is veel egaler geworden. Ook zijn mijn wimpers voller geworden en breken ze niet meer af!

Artikel: Multi vitamine opbouwcreme, 50 ml Titel: Nachtcrème
Door: Anoniem, (28-06-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Super creme met alleen maar goede ingrediënten

Artikel: Sporters en reis zeep, hand vervaardigd, 80 gr. Titel: Ideaal product
Door: Karin, Eindhoven (26-06-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Fijne zeep voor huid en haar. Ideaal voor op reis en voor het milieu!!!
Ik beveel deze van harte aan.

Artikel: Geur van de Liefde Tuberose - 10 ml Titel: Geuren van de Bijbel
Door: Anoniem, (23-06-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Fantastisch

Artikel: Boldo bladeren - 2 ml Titel: Frisse geur
Door: Marilia, Amsterdam (15-06-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Uit de flesje ruiken: geur van tijm, oregano en majoraan gemengd met een zweem van rauw geperst knoflook. Op de huid aangebracht: na een poosje de geur van knoflook is er niet meer en het blijft een fris, aromatische geur over. Boldo (peumus boldus) geur wordt vaak beschreven als onaangenaam, Misschien is door die zweem van knoflook? Ik vind het helemaal geen onaangenaam geur en in iedere geval de licht geur van knoflook is snel verdampt en voornamelijk uit de flesje te ruiken, op de huid wordt anders.

Artikel: Kardemom zwart - 5 ml Titel: Best rokerig
Door: Marilia, Amsterdam (10-06-2019)

Waardering: 3 / 5
Opmerking: Echt een geur van teer (rokerig) en aan de achtergrond een kruidige geur, een soort wierook/olibanum (boswellia serrata), maar de rokerig geur blijft overheersen

Artikel: Salboom - 5 ml Titel: Houtig zwaar shag geur, echt bijzonder
Door: Marilia, Amsterdam (10-06-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: In het begin een hele licht geur van "gerookt" maar die is snel verdampt. Het blijft een houtig geur, met de geur van zwaar shag over, lang aanhoudend.

Artikel: Davana - 2 ml Titel: mooie geur
Door: Marilia, Amsterdam (10-06-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Een mix van rijpe peren, rijpe bananen gemengd met gedroogde fruit, vooral rozijnen en abrikozen, maar ook amandelen en groene appels.

Artikel: Massoja - 2 ml Titel: Kokosgeur
Door: Marilia, Amsterdam (08-06-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Ik heb gisteren getest: 1 druppel op mijn handrug en dan wrijven tegen ook de andere handrug. Inderdaad een soort kokosgeur (deze olie bevat van natuur lactone, vandaar die geur) Aanhoudend kokosgeur, doet ook denken aan zonnelotions, strand, vakantie... Ik heb geen allergische reactie gehad, maar lactone is bekend als een heftige allergeen, dus zou moeten altijd sterk verdund gebruikt worden.

Artikel: Pichi-Pichi - 2 ml Titel: ik word verliefd op deze geur!
Door: Marilia, Amsterdam (08-06-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: na mijn eerste review, heb ik nog een keer getest en ik merkte dat ik wilde steeds ruiken naar de geur van pichi. Het is echt een apart aantrekkelijke warme kruidige geur. Bijzonder de geur van leder, maar anders dan de zogenaamde "leder parfums". Met pichi ruik je echt de geur van de doos dat bevat nieuw, echt leder schoeisel. Waneer je open de doos, echt dat geur. Misschien is de geur van geverft leder? Dit is echt een van mijn favoriet etherische olien geworden!

Artikel: Molsari Absolue (Bakul) - 3 ml Titel: Een soort tuberoos geur
Door: Marilia, Amsterdam (08-06-2019)

Waardering: 4 / 5
Opmerking: Zodra op de huid aangebracht of rechtstreeks uit de flesje ruiken, vind ik niet prettig: een sterk geur van teer. Daarna, die teergeur vervaagt en het wordt bloemig, misschien zoals tuberoos. In India maken ze ook een attar van: heet Attar Bakul, die praktisch alleen in India is te vinden (wordt nooit exporteert)

Artikel: Gill - Attar - 1 ml Titel: Geur van aarde is zeer subtiel
Door: Marilia, Amsterdam (08-06-2019)

Waardering: 4 / 5
Opmerking: Een fijn attar, je ruikt vooral sandalhout. De geur van aarde is zeer subtiel, bijna niet te waarnemen.

Artikel: Aloë Vera, 118 ml Titel: Fijn product
Door: Karin, Eindhoven (04-06-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Pure aloë Vera gel. Smeert goed uit. Mag eigenlijk in geen medicijnkastje ontbreken!

Artikel: Sugandha Mantri - 5 ml Titel: bloemig/kamferachtig
Door: Anoniem, (28-05-2019)

Waardering: 3 / 5
Opmerking: zodra op de huid aangebracht, ruikt naar de andere sugandha mantri (Homalomena aromatica) maar later wordt sterk kamferachtig.

Artikel: Longoza - 3 ml Titel: mooie aromatische geur
Door: Anoniem, (28-05-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: heeft iets van spar, het is zeer aromatische, maar wel op een elegante manier.

Artikel: Geelwortel (Kachur) - 10 ml Titel: houtig/kamferachtig
Door: Anoniem, (28-05-2019)

Waardering: 3 / 5
Opmerking: warme houtig geur, wel kamferachtig.

Artikel: Pichi-Pichi - 2 ml Titel: best pittige geur
Door: Marilia, Amsterdam (28-05-2019)

Waardering: 3 / 5
Opmerking: warmer dan warm geur, ruikt ook naar 100% echt leder nieuwe schoeisel. Apart geur. Zou goed in heren of "leder" parfum compositie op zijn best komen. 

Artikel: Gamander (Berg) - 1 ml Titel: zacht en vrouwelijke geur
Door: Marilia, Amsterdam (28-05-2019)

Waardering: 4 / 5
Opmerking: Zodra op de huid aangebracht, ruikt een beetje naar peterselie, daarna wordt een zacht peperachtig, licht zoetig.

Artikel: Muskus wortel, 1 ml Titel: Intens kruidig
Door: Anoniem, (28-05-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Iets peperachtig, 1 druppel is genoeg om dagenlang op de kleding te hangen.

Artikel: Zwarte modder crème masker - 050 ml Titel: Zwarte modder masker
Door: R, Breda (24-04-2019)

Waardering: 4 / 5
Opmerking: Goed aan te brengen.

Artikel: Olie Mandola, 200 ml Titel: Heerlijke rijke olie
Door: Karin, Eindhoven (23-04-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Fijne zachte olie voor de droge huid

Artikel: Roos zeep, hand vervaardigd, 80 gr. Titel: Super zacht!!
Door: Karin, Eindhoven (25-03-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Heerlijk geurende rozen zeep. Goede kwaliteit!
Ik ben fan!

Artikel: Amarant olie BIO - 20 ml Titel: Amaranth
Door: Anoniem, (01-03-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Goed

Artikel: Azuleen Reinigingsmelk, 150 ml Titel: Fijn product
Door: Karin, Eindhoven (20-02-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Heerlijke zachte reinigingmelk voor het gezicht. Perfect geschikt voor de gevoelige huid!

Artikel: Teunisbloemolie BIO CO2 - 60 ml Titel: super fijne olie!
Door: Marielle, Ternat (11-02-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Ik gebruik deze olie voor mijn zeer gevoelige, acne gevoelige, gemengde vette huid en deze maakt mijn huid rustig en heel mooi! Ook mijn wimpers zijn een stuk voller geworden door deze geweldige olie!

Artikel: Nr 011 Hagina Edp, 100 ml Titel: Heerlijke geur
Door: Karin, Eindhoven (04-02-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Wat een heerlijke geur! Niet van echt te onderscheiden. Ik ga hem binnenkort bestellen

Artikel: Tandpoeder (Citroen), 35 ml Titel: perfect
Door: Greet, Nieuwrode (27-01-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Ik zoek al enkele jaren naar tandpasta/poeder dat mijn tandvlees niet meer laat bloeden, én dat mijn tanden schoon achterlaat na gebruik. Ik heb zelf al heel wat tandpasta's en -poeders in mekaar geflanst, maar geen enkel experiment heeft zulke goede resultaten opgeleverd dan dit tandpoeder. Geweldig.

Artikel: Mirre hars 1e keus - 30 gr. Titel: Mw
Door: Anoniem, (19-01-2019)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Mirre hars kopen

Artikel: Dennen - grove den, 10 ml Titel: Dit is wat ik wou.
Door: Anoniem, (29-12-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Dit is de geur die ik wou. Gewoon dennen van bij ons. Geleverd in mooi en duidelijk kartonnen doosje.

Artikel: Colophonium - 50 gr. Titel: Zalig!
Door: Anoniem, (29-12-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Goede kwaliteit van hars geleverd in glazen potje. Gebruikt om wierook te maken. Lekkere geur, ging goed op de magnesiumkooltjes.

Artikel: Wierook kooltjes - 3 cm. Titel: Leuk!
Door: Anoniem, (29-12-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Deze kooltjes met magnesium zijn heel handig en vlot aan te steken.

Artikel: Olijf-Marseille - 300 g Titel: Basiszeep
Door: Chris, Hasselt (21-12-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Een traditionele olijfolie zeep die goed kan gebruikt worden in het huishouden.
We zijn deze unieke eigenschappen bijna vergeten.
Wasmiddel - reinigingsmiddel - zacht voor de handen.
En boven al: effectief!

Artikel: Sporters en reis zeep, hand vervaardigd, 80 gr. Titel: Gemakkelijk
Door: Chris, Hasselt (21-12-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Dit is gewoonweg gemakkelijk bij het douchen na het sporten.
Geen gedoe met flessen die uit je hand glijden, geen agressieve tensiden over je huid als je je haar wast.
Weinig gewicht om mee te nemen en groot effect.

Artikel: Thermaalwater zeep, hand vervaardigd, 80 gr. Titel: Cool down
Door: Chris, Hasselt (21-12-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Een ideale zeep om te gebruiken na het sporten. Het is een frisse geur die relaxerend werkt na fysieke inspanning.
Tegelijkertijd werkt ze ook verfrissend. Een mooie verrassende combinatie.

Artikel: Roos zeep, hand vervaardigd, 80 gr. Titel: Rozen!
Door: Chris, Hasselt (21-12-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Indien je een zeep.zoekt die echt sterk naar rozen ruikt dan kan dit je keuze zijn.
De kwaliteit van Savion is ongeëvenaard en dan deze geur erbij!
Ik durf hem ook gebruiken voor gelaat, alhoewel ik een droge huid heb.

Artikel: Rozen zeep - 100 gr. Titel: Bescheiden roos
Door: Chris, Hasselt (21-12-2018)

Waardering: 4 / 5
Opmerking: Een stevige blok zeep die goed in de hand ligt.
De geur komt vrij na enkele keren gebruikt te hebben en is bescheiden.
Geen sterk geurende rozenzeep maar een delicaat parfum.

Artikel: Rozen zeep - 100 gr. Titel: Zachte zeep
Door: Anoniem, (21-12-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Het is een beetje wennen want deze zeep.is niet zoals de zeep zoals we hier gewoon zijn. De geur komt pas na een tijdje vrij maar dan ruikt de zeep inderdaad naar rozen, echt en delicaat.
Het schuim is fijn en zacht.

Artikel: Bessen zaadolie, zwarte - 60 ml Titel: Uiterst puur!
Door: Chris, Berlaar (20-12-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Ik heb dit product gekocht om te testen of het heilzaam zou werken voor mij. En dat is het ook. Het helpt mijn vermoeidheid weg te werken. Ik moet toegeven ook zeer tevreden te zijn over de fijne, fruitachtige smaak van de olie. Kortom, een mooi product!

Artikel: Waszeep, hand vervaardigd, 80 gr. Titel: Aanrader...
Door: Anoniem, (12-12-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Denk dat alle producten van Savion goed zijn, ook deze zeep is heerlijk in gebruik. De planeet zou er al een stuk beter voor staan als al die chemische wasmiddelen niet meer bestonden en iedereen op dit soort zeep over zou stappen.

Artikel: Haarzeep Thermaalwater, hand vervaardigd, 80 gr. Titel: Heerlijk om met een stuk zeep door je haar te gaan!
Door: Anoniem, (08-12-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Na het wassen met deze zachte zeep vond ik zelfs een "gewone" biologisch gecertificeerde shampoo nog chemisch ruiken. Benieuwd wat de bevindingen zijn als ik deze haar zeep echt een tijdje heb gebruikt.

Artikel: Aloe Vera Lichaams Zeep, hand vervaardigd, 85 gr. Titel: Mijn favoriete zeep
Door: Marianne, Koersel (08-12-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Lekker geurtje, zijdezacht schuim en zo zacht voor mijn huid. Een echte aanrader !

Artikel: Arganolie zeep, hand vervaardigd, 80 gr. Titel: Zeer aan te bevelen.
Door: Bernadette, Dronten (01-12-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Het is geen wonder dat Arganolie zo populair is in cosmetica. Het is gewoon onmogelijk om deze zeep niet heerlijk te vinden!

Artikel: Arganolie zeep, hand vervaardigd, 80 gr. Titel: suprzachte zeep voor huid en haar
Door: Chris, Hasselt (30-11-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Een lichtgekleurde zeep die zeer zacht is ook voor grijs en wit haar.
Geen echte "haarzeep" maar toch wel bruikbaar als dusdanig bij zeer droog of zeer dun haar.
Ben in ieder geval fan.

Artikel: Haarzeep Schapenmelk, hand vervaardigd, 80 gr. Titel: Excellent voor droog haar
Door: Chris, Hasselt (30-11-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Overstappen op haarzeep vergt wel wat moed. Het is ook vreemd in het begin maar doorzetten loont!
Met deze haarzeep zit je gebeiteld voor droog haar. Je haar wordt weelderiger en minder droog.

Artikel: Mandarijn - Gastenzeep hand vervaardigd, 40 gr. Titel: Heerlijke geur
Door: Chris, Hasselt (30-11-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Niet alleen erg zacht maar ook erg lekker van geur.
Evengoed te gebruiken als klein cadeautje bij een handdoek als geschenk.
De grootte is perfect als gastenzerp.

Artikel: Schapenmelk zeep, hand vervaardigd, 80 gr. Titel: een van de zachtste zepen
Door: Chris, Hasselt (30-11-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Een erg zachte zeep geschikt voor de droge huid, zelf voor het gezicht, of voor vaak handen wassen.
Geeft een zeer mooi fijn schuim. Zeker uit te proberen.

Artikel: Cederhout 1a (Himalaya) - 10 ml Titel: Goed tegen motten...
Door: Bernadette, Dronten (28-11-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Een beetje cederhout olie op een doekje in de linnenkast zorgt er voor dat de motten op afstand blijven. Sowieso heerlijke geur natuurlijk.

Artikel: Eco Dent flosdraad munt - Vegan en plastic vrij Titel: Prettig in gebruik
Door: Bernadette, Dronten (28-11-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Inderdaad zuinig in gebruik, er komt maar geen einde aan het rolletje, ook al gebruik ik het dagelijks! Fijn spul, kan er goed mee implantaten reinigen tot onder het tandvlees. En geen mishandeling van rupsen of bijen voor zijde of bijenwas!

Artikel: Kokum boter - 100 ml Titel: Lijkt beetje op Kokos olie
Door: Bernadette, Dronten (28-11-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Uit nieuwsgierigheid besteld, zoals er nog meer basis oliën op deze site staan die me het proberen waard lijken. Ik laat een klein beetje smelten (boven een kop thee bijvoorbeeld, handig als je haast hebt!); dan wordt het vloeibaar en smeert het heerlijk in de huid!

Artikel: Tandpoeder (Pepermunt), 35 ml Titel: Veel beter dan tandpasta!
Door: Bernadette, Dronten (28-11-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: In het begin is het even wennen want het is gewoon poeder, maar het voelt veel natuurlijker aan. Je moet ook even je eigen systeem bedenken om het te gebruiken: ik doe een beetje op mijn linkerhand en dan schraap ik het op met de bevochtigde tandenborstel. Zo wordt de voorraad in het potje niet vochtig.

Artikel: Orientaalse zeep, hand vervaardigd, 80 gr. Titel: Heerlijk zachte zeep
Door: Anoniem, (24-11-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: De omschrijving bij het product klopt precies, heerlijk zacht en zoet geurend. De kruiden zijn subtiel, niet te overheersend.

Artikel: Olishea huidbalsem, hand vervaardigd, 65 gr. Titel: Heel fijne balsem
Door: Bernadette, Dronten (28-11-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Echt heerlijke huidbalsem, ik gebruik het zelf voor droge handen en droge gezichtshuid. Zuinig in gebruik, een klein beetje op het gezicht maakt de huid al soepel.

Artikel: Adelaarshout - 100 ml Titel: Heeft nauwelijks geur
Door: Chris, Hasselt (25-11-2018)

Waardering: 1 / 5
Opmerking: Ben teleurgesteld in dit product. Het ruikt naar niets.
Veel te duur.

Artikel: Parfum-tester set Titel: Wat zal ik kiezen?
Door: Chris, Hasselt (25-11-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Als je niet dadelijk weet welke geur je kan bekoren dan is zulke testerset een aanrader.
12 verschillende geuren waar zeker eentje tussen zit die bij je past.
Het zijn zeer kleine flesjes.
Het geheel is dus duur.
Prima als geschenk.
Ik vond in ieder geval iets wat ik later in een grote fles kan bestellen.

Artikel: Eau de Parfum Flowers - 100 ml Titel: Bloemen, bloemen, bloemen
Door: Chris, Hasselt (25-11-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Indien u een bloemengeurtype bent dan is dit een aanrader.
Zeer weelderige bloemengeur die uren aanhoudt.
Top!

Artikel: Maanzaad Peeling, hand vervaardigd, 80 gr. Titel: Fantastische peeling en reiniging in 1 product.
Door: Chris, Hasselt (25-11-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Onder de douche te gebruiken.
Hele lichaam wordt door de harde korreltjes grondig gepeeld. Je kan nauwelijks van irritatie spreken.
Tegelijkertijd een grondige reiniging door het zachte schuim.
Zacht schuimend.
Zeer delicate nauwelijks merkbare geur.

Artikel: Geitenmelk zeep, hand vervaardigd, 80 gr. Titel: Zachte Gezichtszeep
Door: Chris, Hasselt (25-11-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Zelf heb ik een sterk reactieve huid met sporadisch psoriasis.
Deze zeep wordt uitstekend verdragen en geeft geen trekkerig gevoel na gebruik.
De geur van lavendel is subtiel aanwezig en neen, ze ruikt niet naar geit...
Ze geeft een mooi schuim en is zuinig in gebruik.

Artikel: Orientaalse zeep, hand vervaardigd, 80 gr. Titel: Heerlijk zachte zeep
Door: Anoniem, (24-11-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: De omschrijving bij het product klopt precies, heerlijk zacht en zoet geurend. De kruiden zijn subtiel, niet te overheersend.

Artikel: Muskus-zaad olie - 100 ml Titel: Muskuszaadolie
Door: Rogiér, Doesburg (20-11-2018)

Waardering: 1 / 5
Opmerking: Ruikt naar zonnebloemolie!
Absolute miskoop!

Artikel: Nr 067 Hagina Edp, 100 ml Titel: Goede kwaliteit parfum.
Door: Karin, Eindhoven (17-11-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Hagina levert goede kwaliteit parfums tegen een lage prijs

 

© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 486 beoordelingen | Powered by Onetoshop
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.