Ulrich voor mens, dier en milieu

gesamtsortiment-ulrich-natuerlich.jpg

Ulrich-natürlich (natuurlijke) schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten zijn sterk geconcentreerd, zuinig in gebruik en bijzonder effectief.

Hun schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten zijn gemaakt van hoogwaardige hergroeibare grondstoffen. Ze bevatten geen fosfaten, aardolie tensiden, optische bleekmiddelen, geur- en kleurstoffen, agressieve zuren, conserveringsmiddelen, chloor en ammoniumchloride en zijn biologisch afbreekbaar.

Ulrich voor mens, dier en milieu
Voor Ulrich staan de mens en het milieu centraal. Hierom produceren ze alleen producten die voldoen aan de richtlijnen van de Duitse Dieren Welzijn
Federatie (Dierenbescherming). Ze produceren alleen producten die zo min mogelijk milieu vervuilend zijn en tegelijkertijd ook nog huidvriendelijk.
Gedurende 25 jaar vervaardigen ze al producten die je met een zuiver geweten voor onze toekomstige generatie kan gebruiken. Met deze filosofie hebben ze de was*- en reinigingsmiddelen*, huishoudelijke ontkalker, textiel*-, leer*- en houtverzorgings* producten ontwikkeld

Bij Ulrich-natürlich proberen ze met polythyleen verpakkingen welke meerdere malen kunnen worden bijgevuld actief deel te nemen aan de grote verpakkingsproblemen. Op deze manier proberen ze bij te dragen aan vermindering van de afvalberg (grootverpakkingen alleen op bestelling verkrijgbaar).

Door de grote concentratie en af te zien van kunstmatige vulstoffen en aanlengmiddelen helpt ULRICH-natürlich verpakkings- en energie kosten te besparen, wat in ieders voordeel is.

De producten kunnen worden modulair met elkaar worden gecombineerd. Hierdoor is het mogelijk om uw voorkeursgeur en effectieve werking te bepalen.

(* nog niet alle producten van Ulrich zijn bij Een Groene Wereld verkrijgbaar).

Product overzicht

© Copyright 2009-2021 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 953 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.