Thoma vaste shampoos

call-to-action-2.jpg

Vaste shampoo
De vaste shampoos (solidshampoos) zijn een goed alternatief om plastic afval te verminderen.

Voor een schitterend resultaat: vaste shampoos zonder sulfaten
Wie heeft er ooit verteld dat een shampoo vloeibaar moet zijn? Lange tijd is er veel gespeculeerd over de werking van solidbars, zelfs onder milieu- en gezondheidsbewuste mensen die af wilden zien van agressieve ingrediënten. Enerzijds vanwege het beperkte aanbod, anderzijds vanwege het onbekende gebruik en vaak de onbevredigende resultaten, zoals te weinig schuim of stug, dof haar na het wassen met shampoo bar.

Shampoos met sulfaten kunnen de hoofdhuid irriteren en roos veroorzaken. Als je lang en gezond haar wilt, moet je ook sulfaten in je shampoo vermijden, omdat deze vaak tot dun en dof haar leiden.

Milieuvriendelijk, sulfaatvrij en praktisch
De vaste shampoos van Thoma krijgen steeds meer volgers vanwege hun milieuvriendelijke en praktische eigenschappen. De vaste shampoos worden helemaal ambachtelijk in Uckermark (Duitsland) vervaardigd. Ze zijn geheel zonder siliconen en sulfaten en bevatten geen conserveringsmiddelen en ook geen water. Uiteraard zal je hierin geen plastic of aardoliederivaten vinden. Al hun producten krijgen de kleur van natuurlijke grondstoffen.

Waarom sulfaatvrij?
In heel veel shampoos en ook in de vaste shampoos van andere merken bevatten vaak sulfaten. Sulfaten, zoals Sodium Coco-Sulphate (SCS) of Sodium Lauryl Sulphate (SLS), kunnen het haar broos maken en de hoofdhuid uitdrogen. Dit leidt tot een jeukende en geïrriteerde hoofdhuid. Stug of dof haar na het wassen met met een sulfaat houdende shampoo is vaak het resultaat hiervan. Om deze reden vermijden ze bij Thoma consequent natriumcocosulfaat (SCS), natriumlaurylsulfaat (SLS), natriumlaurethsulfaat (SLeS) en ammoniumlaurethsulfaat (ALS).

Ze zijn niet alleen perfect voor onderweg
Omdat ze klein en compact zijn kunnen ze lekken. Een grote shampoo (55 gram) is voldoende voor 60-80 wasbeurten en met onze mini shampoos (20-30 wasbeurten) kom je veilig je vakantie door. De mini shampoos passen echt in iedere rugzak of in de sporttas!
De vaste shampoos met native plantaardige oliën en kruidenextracten geven het haar glans en zachtheid, zelfs in zeer hard water, zonder een sluier van kalkaanslag achter te laten.

Bekijk hier de vaste shampoos van Thoma

© Copyright 2009-2022 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 975 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.