Suntribe - Zink zonnebescherming waarop je kan vertrouwen

36389775-402932756779340-4183634682761445376-o.jpg

Suntribe AB lanceert een ecologisch, mineraal gebaseerd zonnebescherming dat veilig is voor de menselijke gezondheid en het milieu.

Het Zweedse bedrijf Suntribe lanceert een niet wittende minerale zonne-brandcrème dat zacht is voor het milieu en de menselijke huid. Net als alle andere Suntribe zonnebrandmiddelen, heeft de nieuwe lichaams zonne-brandcrème het minerale UV-filter Zinkoxide als een natuurlijk alternatief voor chemische UV-filters. Alle andere ingrediënten zijn van natuurlijke en biologische oorsprong. De lichaams zonnebrand crème van Suntribe maakt deel uit van een nieuwe generatie veilige zonnebeschermings producten.

Conventionele zonnebrandmiddelen zijn gebaseerd op chemische UV-filters waarvan is aangetoond dat ze verant-woordelijk zijn voor het feit dat 10% van 's werelds' koraal riffen worden bedreigd door bleken (Donavaro, 2008 & NY Times, 2017). Over het algemeen wordt 63% van de ingre-diënten in de meest voorkomende zonnebrandproducten geclassificeerd als gevaarlijk voor mensen, dieren of de natuur (Bohman, 2016). Dit resulteert in vernietiging van zeedieren, hormonale verstoringen bij dieren en mensen en zelfs huidkanker (Bohman, 2016 & EWG, 2017, "The Trouble With Sunscreen Chemicals". Dit percentage blijft vrijwel onge-wijzigd voor biologische en natuurlijke zonnefilters waarbij 48% van de ingrediënten als gevaarlijk wordt beschouwd volgens onderzoek van de universiteit van Lund (Bohman, 2016).

Suntribe zonnebrandcrème heeft een geheel nieuwe kijk op veilige en milieuvriendelijke zonnescherming. De producten van Suntribe zijn volledig vrij van gevaarlijke chemicaliën of onnodige ingrediënten. In vergelijking met een industriegemiddelde van 27 ingrediënten (Bohman, 2016), De Suntribe zonnebrandmiddelen bevatten slechts drie tot zeven ingrediënten. Alle producten zijn gecertificeerd als SPF 30-zonnebrandmiddelen en bieden breedspectrum zonnebescherming (UVA & UVB) evenals water- en zweetbestendigheid.

"We zien onszelf als een deel van een nieuwe generatie ondernemers wiens doel het is om het gemakkelijk te maken voor mensen om een milieuvriendelijke en gezonde levensstijl te kiezen.", Zegt Julia Beyer, een van de oprichters van Suntribe. "Nu we de wetenschappelijke kennis hebben over veilige zonbescherming, voelen we de verantwoordelijkheid om ernaar te handelen. Al onze producten zijn gebaseerd op het uitgangspunt dat alle ingrediënten onmisbaar zijn voor hun functie en bovenal veilig zijn voor zowel onze planeet als onszelf. "

Suntribe AB is gevestigd in Lund, Zweden, en profiteert van nauwe banden met Lund University, waar haar formules werden ontwikkeld en kwaliteits-controles plaatsvonden.

Al je vragen over Suntribe kan je hier lezen >>

Overzicht Suntribe

© Copyright 2009-2021 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 954 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.