Hallo en welkom in mijn webwinkel. Laat mij me even voorstellen

Mijn naam is John van Os en ben geboren op 30 maart 1958 in Gilze, Noord-Brabant. Vanaf 1977 ben ik werkzaam geweest in de schoenenzaak genaamd: “De Vaanos”. De schoenenzaak was oorspronkelijk van mijn ouders en in 1991 heb ik samen met mijn echtgenote de zaak overgenomen. Gedurende deze periode begon mijn interesse te groeien voor schoenen zonder chemische bestandsdelen, verzet tegen kinderarbeid, werkomstandigheden in lage loon landen en het dumpen van looistoffen. 

Persoonlijk had ik moeite met het onlogische seizoenen van de mode branche en na een strijd van enkele jaren ben ik uiteindelijk failliet verklaard. Doordat ik het faillissement niet op de juiste manier heb kunnen verwerken, onder andere door de druk en verkeerde adviezen van hoog opgeleiden medewerkers (uitkeringsinstanties en gemeente) had ik enkele jaren geen kracht en motivatie om een doel te stellen.

Na deze zware periode, met behulp van de juiste re-integratie coach had ik begin 2011  weer de kracht en energie om er nog wat van te maken. Uiteindelijk ben ik met behulp van een micro krediet van de gemeente (die wisten inmiddels ook niet meer wat ze met me aan moesten) weer voor mezelf begonnen.

Heel toevallig kwam ik in contact met een klein familie bedrijf genaamd: “Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur” (ambachtelijke werkplaats) met eerlijke natuurlijke & Biologische producten. Vanaf het eerste contact met dit familie bedrijf had ik een zeer goed gevoel. Het voelde als thuis, een familie echt gevoel. 

 

photograph
John van Os
Een Groene Wereld
email: info@een-groenewereld.nl
Telefoon & WhatsApp: +31 (0)77-7110398
Dominee de Jonglaan 31 - 5913 RL Nederland
facebook icon twitter icon instagram icon

www.een-groenewereld.nl

Kvk: 14107537 BTW-nummer: NL001841787B29© Copyright 2009-2022 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 999 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.