onze merken en criteria

Een Groene Wereld kiest bewust voor kleine Familie - bedrijven!

Onze leveranciers Eisblmerl (Biologische en glutenvrije lekkernijen)Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur, Cairn Tara olie edelsteen Cosmetic, Hagina Eau de Parfum, Princess Natur Cosmetic en Gran Canaria Natural zijn authentiek. Onder hun namen verschuilen zich geen grootschalige Multinational`s, maar kleine onafhankelijke familie bedrijven die hun beleid niet laat bepalen door aandeelhouders.

EisblumerlEisblmerl
Met het idee, een heerlijk biologisch ijs te ontwikkelen dat lactosevrij en geschikt is voor veganisten, ging de oprichter van Eisblmerl op zoek naar een geschikte merknaam. Wat is er natuurlijker, om bij het ijs een ijsbeer als logo te plaatsen. De IJsbeer staat symbool voor de pure plantaardige basis van het ijs en voor de liefde van de natuur, hij houdt een kleine bloem in zijn poot vast en al snel hadden we de merknaam Eisblmerl bedacht.
Lees hier verder >>

logo 1 - KleinMaienfelser Naturkosmetik Manufaktur
Bij de productie van eigenlijk bijna al onze producten werken we met kleine hoeveelheden van 100 stuks. Dit is de optimale hoeveelheid om met de hand te maken is de beste garantie voor een goede kwaliteit van onze producten. Belachelijk laag in vergelijking met normale (natuurlijke) cosmetica fabrikanten die werken met machinale productie van miljoenen exemplaren.
Bedenk echter, wij gebruiken altijd hetzelfde recept, maar doordat wij uitsluitend natuurlijke ingredinten gebruiken, kan het product van partij tot partij van geur, kleur en consistentie licht variren. Zie dit alstublieft niet als een mindere kwaliteit, maar het geeft het karakter van hun "levenskracht" en hun "vrijheid" aan, afhankelijk van de verschillende groeiseizoenen, weersomstandigheden, bodemgesteldheid, etc.,die vervolgens in het eindproduct in een aantal kleine veranderingen te zien zijn.(Net als een goed jaar in de wijn).

Chemische producten, zijn echter altijd 100% gelijk
In ons familie-bedrijf ontwikkelen en maken we meer dan 30 jaar, waardevolle Biologische natuurlijke producten volledig met de hand. Wij hebben inmiddels meer dan 940 verschillende etherische olin, waarvan wij verschillende soorten volgens oude tradite zelf produceren in onze distilleerderij. In onze eigen oliemolen hebben wij een enorme selectie van koud geperste noten- en plantaardige olin.

Onze Geur-Gallery is een buitengewone "Geur" winkel in de Lwenstein bergen. Kom eens snuiven!
Criteria Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
 • De kwaliteit's criteria van de BDIH certificatie zijn fabels. Wij werken niet met de normen van BDIH, ze zijn voor ons niet exact genoeg, te vaag. Sommige van de grondstoffen die zijn toegestaan ​​onder BDIH zijn niet van natuurlijke oorsprong, maar puur synthetisch en deze willen wij niet gebruiken.
 • Biologische certificering van de grondstoffen waarmee wij onze Natuur-cosmetica maken.
 • Familiebedrijf in Duitsland al meer dan 30 jaar. Geen anonieme firma, de productie niet in lage-lonen landen.
 • Volledige verklaring in gemakkelijk te begrijpen Duits en INCI. Verklaring in het Latijn op de etiketten.
 • Toxicologische gecontroleerde tests met certificaten die bij dergelijke producten en de verwerking volgens de hyginische normen (GMP).
 • Vegan! Geen grondstoffen van dieren of dode dieren, met uitzondering van bijenwas in een paar producten. Geen zijdeprotenen.
 • Crmes en body olie, plantaardige olin, enz. in glazen flessen / potten.
 • Pakket vulmateriaal gemaakt van oud papier.
 • Geen gebruik van nanodeeltjes, gezondheidsrisico`s zijn hiervan niet uitgesloten.
 • Vanaf het begin (1979) lid van de Vereniging van producenten tegen dierproeven IHTN Internationaler Herstellerverband Tierschutzgeprfte Naturkosmetik, Kosmetik und Naturwaren e.V. (voorheenIHTK). Opgenomen in de positieve lijst van de Duitse Dierenbescherming.
 • Elektriciteit / heet water uit een fotovoltasch systeem en zonnecollectoren.
 • Uitzonderlijke selectie van plantaardige olin en rijke essentile olin. Nederland - Duitsland Duitsland - Europa - wereldwijd. (Sommige zijn alleen bij ons verkrijgbaar).
 • Kruiden, planten en bloesem met de hand van wilde collectie. Het verzamelen van wilde kruiden in de mediterrane landen.
 • Kruiden, planten en ingredinten uit gecontroleerde biologische teelt.
 • Kruiden en planten uit onze Berg-kruidentuin volgens biologische normen bebouwd.
 • Selectiecriteria voor grondstoffen op basis van ecologische en sociale aspecten.
 • Garantie van productie, uitsluitend handwerk van alle producten.
 • Handmatig werk van het verzamelen, drogen, de voorbereiding, het afvullen van het eindproduct.
 • Eigen distillatie van hydrolates (1-1) met in het wild verzamelde kruiden uit gecontroleerde biologische teelt en onze kruidentuin om een hoge standaard kwaliteit.
 • Eigen koude persing van oliehoudende zaden, noten, kruiden en andere gewassen in de in eigen huis schroef pers (gecertificeerd biologisch waar mogelijk).
 • Laboratorium onderzoek van alle zelf-geperste plantaardige olin in een onafhankelijk laboratorium.
 • Bij de vervaardiging van alle producten kleine oplages.
 • Geen synthetische geur-, kleurstoffen en conserveringsmiddelen (ook niet de natuur identieke). Geen bekende kleurstoffen voor levensmiddelen, die meestal synthetisch zijn.
 • Behoudens uitzonderingen niet ontgeurd of geraffineerde plantaardige olin.
 • Emulgatoren en oppervlakteactieve stoffen alleen van plantaardige grondstoffen, vrij van PEG en PEG derivaten vrij.
 • BIO-certificering van alle voedsel olin door "ABCERT". DE-KO-006
 • Demeter certificering van rozenwater.
Princess - KleinPrincess
De Firma Princess maakt voor uw producten gebruik van oud bewaarde grondstoffen, zoals b.v. bijenhoning of extracten van geneeskrachtige kruiden. Alle producten zijn uitvoerig getest op de uitwendige huidvriendelijkheid met de best mogelijke resultaten. De producten zijn afgestemd op ieder huidtype, zodat iedereen onze produkten kan gebruiken. Ontdek de verscheidenheid en verdraagzaamheid van de Princess producten.

GCNGran Canaria Natural
is een jong familie-bedrijf van N9 Cosmetics dat in 2000 is opgericht. Met uitsluitend natuurlijk cosmetica producten met als basis ALOE VERA BARBADIENSIS, uit gecertificeerde biologische teelt van de Canarische Eilanden.

Het ruime aanbod producten zijn verrijkt met vitamine A en E, calendula, groene thee, rozenbottel, arganolie, Dode Zee zouten, kaviaar, slakken, etc ...

De Alo vera van Gran Canaria wordt door specialisten uit de gezondheids- en cosmeticasector uit de hele wereld erkend en bewonderd als de zuiverste Alo vera die er bestaat. De geneeskrachtige eigenschappen, zoals de helende, regenererende en kalmerende effecten, vormen een belangrijk element in de behandelingen die in onze centra worden toegepast.

Het klimaat en de bodem van Gran Canaria bieden de plant een unieke groei-omgeving. Columbus merkte al het volgende op over de gezondheid van zijn bemanning: "Er zijn vier voedingsmiddelen die onmisbaar zijn voor de gezondheid van de mens: graan, druiven, olijven en alo." Ook de Grieken en de Romeinen kenden en gebruikten het sap al voor de behandeling van wonden. Er wordt zelfs gezegd dat Cleopatra haar schoonheid toeschreef aan het gebruik van alo.

Bron: Toerismebureau van Gran Canaria
© Copyright 2009-2021 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 953 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.