LENN & LEVIA Vegan natuurlijke cosmetica

banner.jpg
LENN & LEVIA Vegan natuurcosmetica, een zeer persoonlijke beslissing

De geschiedenis van cosmetica is altijd in verband gebracht met het verlangen naar schoonheid. Gedurende alle tijdperken is het onderstrepen of behouden van schoonheid en een gezonde huid een essentieel doel. Zelfs in sprookjes kenmerkt schoonheid het goede en het pure. Wie goed doet, wordt goed beloond met schoonheid. Maar uiterlijke schoonheid komt alleen tot zijn recht, wanneer de ziel in balans is. Echte schoonheid komt eindelijk van binnenuit.

Harmoniseer innerlijke en uiterlijke schoonheid
Innerlijke schoonheid kan geweldig zijn, als je op haar pad bent gekomen, en een prachtige uiterlijke schoonheid benadrukken. Huidverzorging en huidreinigingsproducten en natuurlijk decoratieve cosmetica zijn hierbij waardevolle hulpmiddelen. Op voorwaarde dat ze zijn afgestemd op de natuurlijke behoeften van onze huid. Om in vrede met jezelf en de wereld te blijven, rijzen er belangrijke vragen:

 • Aan welke omgevingsinvloeden stel ik mijn huid bloot?
 • Welke ingrediënten verdragen mijn huid?
 • Welke kwaliteitsnormen accepteer ik?
 • Welke sociale en duurzame aspecten houden verband met de productie van mijn cosmetische producten?
 • Voel ik me comfortabel wanneer ik ze gebruik?

Als een liefdevolle aanraking van de huid
LENN & LEVIA, Vegan natuurcosmetica zijn hoogwaardige natuurlijke cosmetica met een claim die duidelijke antwoorden op al deze vragen geeft. Hun ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd volgens hoge kwaliteitsnormen en verwerkt tot unieke premium producten. Ze zijn veganistisch, milieuvriendelijk geproduceerd en vrij van parabenen, paraffines, minerale oliën en PEG-verbindingen. En ze zijn beschikbaar voor een eerlijke prijs vanwege jaren nauw contact met de belangrijkste leveranciers van grondstoffen.

Maar ze willen meer
De toepassing van hun producten moet niet alleen goed zijn voor de huid, maar ook voor de ziel. Natuurlijke cosmetica is meer dan alleen voor ons zelf zorgen. Het is ook een levenshouding. Een die diep welzijn biedt en zowel de huid als de ziel raakt. Daarom combineren ze de ingrediënten, de verpakking, het ontwerp en de boodschap van hun producten met een gemeenschappelijke wens: trakteer uzelf elke dag op de kleine luxe met LENN & LEVIA Vegan natuurcosmetica en misschien ontdekt dat de LENN & LEVIA Vegan natuurlijke cosmetica voor uzelf met hoogwaardige producten een liefdevolle aanraking voor uw huid zijn.


LENN & LEVIA Shampoo - Algemene informatie 

 • Lenn & Levia, vaste shampoo zepen beschermen het milieu

  Door geen shampoo in plastic flacons te gebruiken bespaart een persoon ongeveer 20-25 plastic shampoo-flacons per jaar. Als je lichaam's verzorgende zepen gebruikt in plaats van douchegel, worden er nog eens 25 plastic douchegel flacons bespaard. Wanneer je aan de wasbak geen vloeibare zeep meer gebruikt, bespaar je nog eens 15-20 plastic flacons, afhankelijk van het formaat. Dus per jaar en per persoon komen er ongeveer 60-70 plastic flacons minder in PMD container/zakken bij het afval.
  De vaste shampoo-zeep veroorzaken nauwelijks verpakkingsafval.

  Alle shampoo- en lichaam's verzorgende zepen van LENN & LEVIA reinigen en verzorgen de huid en het haar zonder conserveermiddelen, siliconen of kunstmatige geurstoffen. Tijdens het wassen ontstaat er bij de shampoo-zeep een aangenaam zacht en stevig schuim dat snel en gemakkelijk kan worden uitgewassen.

 • Lenn & Levia shampoo-zepen worden met liefde met de hand vervaardigd
  De originele LENN & LEVIA - zepen komen uit "Handmade" Manufaktur, waarvan de eigenaren de hoogwaardige zepen met veel plezier en veel kennis koken. LENN & LEVIA zepen zijn individueel en uniek gemaakt en  kunnen in vorm, kleur en gewicht iets afwijken. Ze spreken onze zintuigen aan en laten ons door hun vormen, kleuren, geuren en gevoel begrijpen waarom goede zeepmakers zo genieten van hun vak.

  De productie van de zepen vindt plaats in een kleine Manufaktur (ambachtelijke werkplaats). De ingrediënten voor elke soort worden zorgvuldig samengesteld en verwerkt. De basis oliën (BIO olijfolie, BIO amandelolie, BIO kokosolie en bij de shampoo-zeep met BIO Jojoba-olie) worden geleidelijk langzaam verwarmd en gemengd om een homogene, vloeibare massa te krijgen.Vervolgens worden de benodigde grondstoffen toegevoegd om de afzonderlijke soorten te vervaardigen. Etherische olie, brandnetel of het Oer-zout worden onder constant roeren toegevoegd en vervolgens wordt het gehele mengsel in een houten mal gegoten. Na het afkoelen en stollen wordt van elk soort in stukken van ca. 100 gr. gesneden en tijdens het rijpen koel en donker bewaard.

  Bij de vette oliën gebruiken we alleen de eerste koude persing, die dan niet meer wordt verwerkt (raffinage, filtering of iets dergelijks). De 1e koude persing is de hoogste kwaliteit verwerking van een olie. De rozemarijnolie en de Tea Tree olie worden verkregen door stoom destillatie. De brandnetels komen rechtstreeks van een biologisch gecertificeerd veld en het Oer-zoet wordt rechtstreeks verkregen uit de bronnen in Bad Essen. Kokosolie, olijfolie, amandelolie, brandnetel, rozemarijnolie en Jojoba-olie zijn gecertificeerde biologische grondstoffen.

 • Verzorging van de shampoo- en lichaam's verzorging's zepen
  Om zo lang mogelijk plezier van de LENN & LEVIA shampoo en lichaam's verzorging's zepen te hebben, moeten ze na gebruik op een geschikte zeepschaal worden bewaard. Een haarzeep gaat dan ongeveer acht weken mee, zelfs bij dagelijks gebruik.

 • Hoe krijg ik de beste resultaten bij het haar wassen met LENN & LEVIA?
  Voor een succesvolle haar wasbeurt met shampoozeep heb je meestal alleen de zeep en water nodig. Maar vooral het water, vanwege de verschillende hardheidsgraten, kunnen soms onhandelbare eigenschappen veroorzaken, vooral bij lang en krullend haar. Dit kan echter snel worden verholpen met eenvoudige huismiddeltjes: Kortom, je moet het haar een paar dagen geven om te wennen aan de omschakeling naar chemicaliënvrije natuurlijke verzorging. Siliconen en andere kunstmatige ingrediënten moeten eerst volledig worden uitgewassen.

 • „Zure Rinse“
  Een zure spoeling is voor sommige haartypes nodig, wanneer de hardheid van het water erg hoog is. Als het haar na het wassen nog steeds stug, vettig of stroachtig aanvoelt, kan een "zure spoeling" na grondig uitspoelen helpen. Voeg eenvoudig een paar druppels citroen of appelazijn toe aan ongeveer een liter lauw water en als laatste stap je haren hiermee uitspoelen. De kalk- en zeepresten worden dan weggespoeld en het haar wordt weer soepel en krijgt de gewenste vorm terug. De hardheidsgraad van het lokale water kan je in Nederland op de site van WML opvragen. Als de waarde lager is dan acht graden, wordt het water als zacht beschouwd, gemiddeld hard is het tot ongeveer 14 graden en daarboven wordt het water als hard beschouwd.
© Copyright 2009-2021 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 942 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.