Muumi-baby

Verantwoordelijkheid is de som van vele factoren

Muumi luiers worden gemaakt in de enige luierfabriek van Finland in Tammisaari. Het is voor hun van het grootste belang geweest dat hun klanten alleen veilige, huidvriendelijke en milieuvriendelijke luiers aan te bieden vanaf de allereerste luiers die ze al meer dan 40 jaar geleden maakten. Deze luiers bevatten geen toegevoegde chemicaliën, zoals chloor, geurstoffen, geuren, glyfosaten of lotions die de gevoelige huid van een baby kunnen irriteren. Alle materialen die in deze luiers worden gebruikt, zijn zorgvuldig gekozen, zodat de luiers kunnen worden afgevoerd als afval-tot-energieafval. Zacht voor de huid van baby's en vriendelijk voor het milieu. Daarom zijn ze de beste keuze voor je baby.

Het is onze eer om huidvriendelijk te zijn
De gevoelige huid van baby's heeft een huidvriendelijke luier nodig die zo absorberend mogelijk is. Het nieuwe en verbeterde absorptievermogen en de structuur van onze luiers verdelen het vocht gelijkmatig door de luier, zonder afbreuk te doen aan de effectiviteit. Dankzij ons ontwikkelingswerk gebruiken we tegenwoordig beduidend minder super absorberende middelen dan veel andere merken, maar onze luiers zijn minstens zo absorberend.

Het is onze eer om uit Finland te komen
We zijn een Fins familiebedrijf en de enige fabrikant van wegwerpluiers in Finland. We maken luiers met meer dan veertig jaar ervaring en hebben rechtstreeks bijna 100 Finse professionals uit de industrie in dienst in de enige luierfabriek van Finland in Tammisaari. De cellulose die in onze luiers wordt gebruikt, is afkomstig uit FSC-gecertificeerde Finse naaldbossen en is b.v. volledig dioxinevrij. We weten het een en ander over luiers. We weten ook dat de natuur die ons allemaal omringt, net zo gevoelig is als de huid van een pasgeboren baby, dus we willen het welzijn van beide garanderen.

Het is onze eer om veilig te zijn
Het is belangrijk waar de gevoelige huid van jouw baby mee in contact komt. Het belangrijkste absorberende materiaal in onze luiers is pure FSC-gecertificeerde cellulose die niet met chloor is gebleekt. We zijn continu bezig onze luiers te ontwikkelen om schoner en milieuvriendelijker te zijn, en daarom gebruiken we aanzienlijk minder super absorberende middelen dan veel toonaangevende merken. De andere materialen in de luier die in direct contact komen met de babyhuid zijn gemaakt van zacht plantaardig materiaal of FSC-gecertificeerde vezels met waterdoorlatende en waterafstotende eigenschappen. Muumi Babyluiers zijn een zachte en zorgeloze optie, aangezien al onze grondstoffen voldoen aan de strenge eisen van de certificaten die we hebben ontvangen. Onze luiers bevatten nooit geurstoffen, chloor, dioxine of lotions.

Het is onze eer om milieuvriendelijk te zijn
Omdat ons klantenbestand bestaat uit de jongste bewoners van onze planeet, willen we investeren in het welzijn van zowel kinderen als het milieu. Sommige van onze huidige klanten zullen over honderd jaar nog steeds op aarde zijn, dus we willen dat ze een aarde hebben om op te leven en van te genieten. Onze activiteiten houden rekening met de hele levenscyclus van het product met betrekking tot het milieu, van de selectie van grondstoffen tot het weggooien van het product. Onze milieuverantwoorde bedrijfsvoering wordt gegarandeerd door de certificaten die we hebben ontvangen, zoals het FSC-certificaat en het Nordic Swan Ecolabel. De daarbij gestelde criteria zijn voor ons een goed uitgangspunt, maar we ontwikkelen onze producten en productie continu in een steeds milieuvriendelijkere richting.

Het is onze eer om betrouwbaar te zijn
De gevoelige huid van baby's heeft een huidvriendelijke luier nodig die zo absorberend mogelijk is. Het nieuwe en verbeterde absorptievermogen en de structuur van onze luiers verdelen het vocht gelijkmatig door de luier, zonder afbreuk te doen aan de effectiviteit. Dankzij ons ontwikkelingswerk gebruiken we tegenwoordig beduidend minder super absorberende middelen dan veel andere merken, maar onze luiers zijn minstens zo absorberend.

Kies het beste voor jouw baby bekijk hier ons assortiment

© Copyright 2009-2021 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 949 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.