Imitatie!

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur

Zoals velen al bekend is, ontwikkeld, produceert en verkoopt Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur al meer dan 35 jaar natuurlijke cosmetica. Ze waren in het begin de pioniers van natuurlijke cosmetica. Vaak zijn ze de voorlopers van nieuwe producten op de markt, inmiddels worden vele producten van hun gekopieerd. „Vele vijanden - veel eer ", zei zelfs een groot filosoof.

Nou ja, in zekere zin, het streelt ons zelfs wanneer anderen deze producten imiteren. Doordat hun producten zo goed zijn moeten ze genoegen nemen dat andere producenten de voorkeur hebben om deze producten te imiteren, i.p.v. eigen creaties te ontwikkelen. Maar het is zo met kopieën en vervalsingen, ze zijn niet origineel.

Dit is ook te zien in andere productgroepen, variërend van horloges tot goedkope T-shirts, schoenen, parfums enz.. Sommige zijn ook niet in staat om zelf producten te ontwikkelen en geven hier geen geld en tijd aan uit. En willen alleen maar goedkope producten op de markt brengen.

Dit zijn slechts goedkopere kopieën die het niet zo nauw nemen met de kwaliteit van onze buitengewone natuurlijke cosmetica producten. Want alles is te kopiëren. Uitgaande van de kwaliteit van de grondstoffen tot de verwerking en de ambachtelijke productie op een bepaalde manier, wat resulteert in de enige exemplaren en niet originelen, alleen goedkope kopieën. Gelieve hiermee rekening te houden.

© Copyright 2009-2022 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 975 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.