100% Natuurlijk Fairtrade product

wierook.jpg

100% Natuurlijk Fairtrade product
Wierook uit de hele wereld Franse wierookstaafjes.

Deze ecologische wierookstokjes worden uitsluitend van natuurlijke producten gemaakt en bevatten geen oplosmiddelen, conserveringsmiddelen, synthetische producten en geen synthetische geurstoffen. Ze zijn 100% natuurlijk. Ze geven u de heilzame werking van planten, waaruit zij bestaan.

Een innovatief recept voor een 100% zuiver en natuurlijk wierook. Een wereldprimeur! Acht plantaardige geurstoffen, 100% natuurlijk, bijna zonder rook. Deze originele, authentieke en sensuele geurnuances bevatten aromatische eigenschappen.Een ecologisch en ethisch bewustzijn.

Zonder oplosmiddel, conserveringsmiddelen en synthetische ingrediënten. De producten worden vervaardigd in overeenstemming met milieu- en ethische aspecten. Deze producten zijn gecertificeerd door de onafhankelijke Eur. Controle organisatie I.C.E.A.

Voordelen van deze wierookstaafjes:
Speciale receptuur met een lage VOC-gehalte (Volatile Organic Compounds = vluchtige organische stoffen) en zuivere plantaardige ingrediënten met een verzachtende werking maken deze wierook staafjes voor de consument een 100% ecologisch en transparant product. Een ideale wierook voor zeer gevoelige mensen anders problemen ondervinden met vele soorten wierook.
 
Een combinatie van ingrediënten voor een heilzame werking die hiervoor speciaal ontwikkeld, getest en gepatenteerd zijn. Meer dan 50% van het gewicht zijn geur en werkzame stoffen met rustgevende geur werking. Alle ingrediënten zijn duidelijk op een bijlage volgens INCI-standaard (International Nomenclature Cosmetic Ingredient) genoteerd.
© Copyright 2009-2021 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 919 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.