Eliah Sahil

Uit liefde voor de natuur en zijn zoon Eliah worden producten gemaakt die zacht zijn voor mens en milieu.

Geïnspireerd door de zuiverheid van zijn pasgeboren zoon Eliah, richtte Silvio Perpmer (oprichter en CEO) Organic Care op. Het biologisch gecertificeerde merk uit Oostenrijk voor natuurlijke cosmetica moet alle dingen weerspiegelen die belangrijk zijn: zuiverheid van ingrediënten, behoud van hulpbronnen, milieubescherming en duurzaam verpakkingsmateriaal. Als yogaleraar en oprichter van Planet Pure werkt hij al meer dan 20 jaar aan een diep begrip tussen mens en natuur.

Met innovatieve producten brengen ze een revolutie teweeg op de cosmetica-markt, daarom zijn ze pioniers op het gebied van duurzame natuurlijke cosmetica in poedervorm die de puurheid van de natuur weerspiegelen. Alle producten bestaan uit natuurlijke actieve ingrediënten en zijn gemaakt van hoogwaardige kruiden, planten, bloesems en mineralen afkomstig uit biologisch gecertificeerde teelt.

Om conventionele cosmetica te bewaren, worden meestal chemische conserveringsmiddelen en geurstoffen gebruikt. Deze zijn vaak irriterend, allergeen en schadelijk voor huid en haar. Heel het assortiment van Eliah Sahil is vrij van oppervlakteactieve stoffen, palmolie, microplastics, parabenen, paraffine, siliconen, gluten, conserveringsmiddelen en chemicaliën. Geuren. Kortom: Vrij van alles wat mens en natuur schaadt.

Deze producten overtuigen niet alleen met hun innerlijke waarden, ook de buitenste zijn indrukwekkend. De verpakking is plasticvrij en 100 procent recyclebaar. De labels zijn gemaakt van innovatief steenpapier en zijn dus cellulosevrij.

We leven in een tijd waarin het onze verantwoordelijkheid is om deze wereld te beschermen en te werken om deze te beschermen. Omdat alleen bewuste consumptie onze grondstoffen bespaart.

grass-3136343-1280.jpg

>> Product overzicht >>

© Copyright 2009-2021 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 953 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.