Pirin Bronwater

Water is niet zomaar water!

Ondanks alle verzekeringen van de autoriteiten dat het water in Duitsland geschikt is voor drinkwater uit de kraan, kunnen we dit niet bevestigen.

Er zijn zeker uitzonderingen, maar met hoge calciumgehalte en wat nog erger is, het hoge chloorgehalte, is in mijn ogen, de kwaliteit van dit water niet geschikt voor consumptie.

Met het oog op de hoge normen in ons bedrijf, maken we dan ook geen gebruik van dit leidingwater, in onze producten. Al onze producten worden gemaakt met zuiver bronwater, met een van de beste bronwaters "überhaupt". We hechten hier veel waarde aan, de toestand van mineraal- en zoutarme kwaliteit. Nitraat- en uranium verrijking zijn ook niet welkom.

Ons bronwater komt uit het Bulgaarse Pirin gebergte, een nationaal park, ver weg van de bewoonde wereld, op 1500 meter hoogte. Het Bronwater wordt niet omhoog gepompt, maar komt van een waterbron, waar stromend water op natuurlijke wijze uit de bodem opwelt of ontspringt. Het bronwater komt uit een opening in de aarde te voorschijn. Stromend water wordt ook wel "levend water" genoemd.
 

water Piringebirge - Groot (Afbeelding)

 

 

Men zou natuurlijk nog een heleboel nieuwe interessante dingen over dit Bronwater kunnen vertellen. Van de vitaliteit van de structuur in de subtiele gebied. Maar hierover is al een uitgebreide literatuur te vinden en onze kleine catalogus is dik dik genoeg ...

© Copyright 2009-2021 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 927 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.