Betalingsmogelijkheden

Betalen.jpg     

<

iDeal.png   Via het iDeal systeem kunt u online afrekenen met uw eigen bankpas, op dezelfde manier waarop u bankiert via het internet. Voor meer informatie over iDeal kunt u terecht op www.iDeal.nl.
     
 logo-bancontact-mister-cash.jpg   maakt het mogelijk rechtstreeks online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken. Je betaalt dus via de vertrouwde en beveiligde omgeving van jouw eigen bank met een unieke TAN (Transaction Auhorization Number). De beveiliging wordt per individuele bank geregeld en gewaarborgd.
     
 Belfius_descriptorNL_CMYK_300dpi_tcm_80-28566.jpg   Met Belfius Direct net kunt u als Belgische consument vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Betalen met Belfius Direct net is heel eenvoudig en verloopt snel. Uw aankopen zijn binnen een paar seconden betaald. U kiest bij het selecteren van een betalingsmethode voor betalen via Belfius Direct net.
     
Sofort.png   is een Europese directe betaalmethode die bankonafhankelijk is en je naar jouw eigen vertrouwde bankomgeving leidt bij betaling. Sofort Banking is TÜV-gecertificeerd en ontwikkeld door Payment Network AG. Je betaalt via beveiligd betalingsformulier met gecodeerde datatransmissie. Jouw online-banking toegangsdata worden niet bewaard. Sofort Banking behoort tot de één van de veiligste Europese betaalmethodes op het internet.
     
Logo-afterpay-checkout_XL.png   Billink achteraf betalen
Deze betaalmethode is beschikbaar voor bestellingen binnen Nederland & België, Billink voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Bij de keuze voor achteraf betalen, stuurt Billink je de factuur per mail nádat je de bestelling hebt ontvangen. Deze dient binnen 14 dagen te worden betaald. Je komt bij de keuze voor Billink automatisch in de betaalmodule terecht, waarbij het van belang is de gevraagde gegevens (zoals je geboortedatum en telefoonnummer) juist in te vullen, zodat de kredietwaardigheidstoetsing plaats kan vinden en je verzoek tot achteraf betalen niet zal worden afgekeurd. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan kun je overigens alsnog kiezen voor een andere betaalmethode. Op betaling via Billink wordt een toeslag van € 0,99 berekend op het factuurbedrag.
     
 PayPal.png   Met PayPal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen zonder gebruik te hoeven maken van een verificatie-apparaat voor internetbankieren. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van PayPal. Uw aankopen zijn binnen een paar seconden betaald. Er worden geen kosten in rekening gebracht.
     
images.png   Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app. Je kunt het vergelijken met een portemonnee waar je meerdere kaarten in hebt zitten. Alleen dan wel een slimme portemonnee, die alle details en voorkeuren van al je verschillende betaalproducten al kent. Om een betaling te doen hoef je geen details in te vullen, Apple Pay kent al je gegevens. Na het selecteren van Apple Pay als betaalmethode voltooi je de betaling makkelijk, snel en veilig met je Touch ID of Face ID. Omdat je de betaling voldoet met je duimafdruk of gezichtsscan, voldoet Apple Pay direct aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2) die in september van kracht wordt. Strikt genomen is Apple Pay geen betaalmethode, de eigenlijke betaalmethode hangt af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment is er alleen ondersteuning voor creditcards. De verwachting is dat er in de nabije toekomst ook debitcards ondersteund zullen gaan worden.
     
 credit-cards-509330_640.png   In mijn webwinkel worden alle VISA, Mastercard, Maestro en American Express creditcards geaccepteerd. U kunt dus zonder extra kosten via uw creditcard producten bij ons aanschaffen. Meestal worden de gegevens binnen enkele minuten geverifieerd, in een enkel geval kan hier maximaal één dag overheen gaan.  Wel worden er 2.5% handelingskosten in rekening gebracht.
     
 vooruitbetalen.jpg   Indien u niet gebruik maakt van internetbankieren of liever het bedrag handmatig naar ons over wilt maken voordat levering van uw bestelling plaatsvindt, kunt u gebruik maken van vooruitbetaling per bank. Na het selecteren van de optie en het verder voltooien van uw bestelling, krijgt u na ingave van uw e-mailadres van ons een e-mail met de betaalgegevens zodat u zelf het verschuldigde bedrag naar ons kunt overmaken.
     
KBC CBC.png   Uw bank staat garant voor de veiligheid tijdens de betaling. De koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. Daarnaast kunt u bedragen van € 50 tot € 1.250 tot twee maanden later betalen.
     
     

 

© Copyright 2009-2022 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 975 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.