Apeiron - AUROMERE, zachte natuurlijke cosmetica

startseite.jpg

Bedrijfsfilosofie Apeiron

Apeiron komt van het Grieks en betekent: "Nooit zijn grenzen bereiken.".

Met onze acties, ons denken en onze veelzijdigheid bereiken we nooit onze grenzen, een hoge standaard waaraan we al meer dan een decennium toegewijd zijn.

Ons verhaal begint in 1999 - het jaar waarin Apeiron de distributie van Ayurvedische Auromère® kruidentandpasta heeft overgenomen.

De hoeksteen van ons product filosofie is tot vandaag de dag nog steeds onze basis. Hiermee begon voor Apeiron zijn intrede in de fascinerende wereld van Ayurveda. Dit onthult ongeveer 6000 jaar kennis over de duurzame effecten en verwerking van medicinale kruiden en planten. Tijdens hun talloze verblijven in Sri Lanka, hebben ze veel inzicht gekregen in de productie van traditionele cosmetica, met betrekking vot de werking en vergorging blijft inspireren.

Vanaf hun eerste onderdompeling ontwikkelde zich een sterke passie en inspiratie om op basis van deze waardevolle schatten, zachte grondstoffen cosmetica te ontwikkelen aan de huidige normen en waarden. En zo is Apeiron tegenwoordig een expert als het gaat om de ontwikkeling van natuurlijke en harmonieuze lichaamsverzorging.

Net zo individueel als jijzelf, natuurlijke cosmetica van Apeiron
De beste bescherming voor de huid wordt door je huid zelf geproduceerd, maar dit beschermende mechanisme is vaak verstoord. Huidproblemen zijn tegenwoordig voor veel mensen een onderdeel van het dagelijks leven. Vooral de gevoelige huid heeft speciale aandacht nodig in de vorm van zachte verzorgingsproducten die optimaal zijn afgestemd op jouw behoeften. Maar ook normale, "onproblematische" huid profiteert van cosmetica met milde en natuurlijke ingrediënten.

Net als de organische cyclus van een mens, is de huid onderworpen aan het grootste menselijke orgaan en heeft ook een ritme nodig. Met de cosmetica van Apeiron, kan je reageren op de behoeften van jouw huid, omdat onze cosmetica producten individueel kunnen worden gecombineerd. Vanuit verschillende lijnen kan je precies de zorg kiezen die effectief het ritme van je  huid ondersteunt.

Bij Apeiron willen ze dat je goed in je vel zit. En dat doen ze met verstandige, op jouw behoeften gebaseerde en natuurlijke cosmetica, voor jouw eigen natuurlijk goed gevoel.

Apeiron natuurlijke cosmetica, zachte schoonheidsverzorging!
Bij de ontwikkeling en productie gebruiken ze nog steeds de oude kennis over de werking en combinaties van hoge kwaliteit, exotische, maar ook de binnenlandse gekozen geneeskrachtige kruiden, planten, mineralen en wortels.

De traditionele kennis wordt op een intelligente manier gecombineerd met de nieuwste wetenschappelijke bevindingen, dit resulteerd in buitengewone en werkzame cosmetica.

Bezinnig op het noodzakelijke
Het is eenvoudig om je huid te oververzorgen. Daarom voegen ze alleen de noodzakellijke ingrediënten toe hun cosmetica producten die nodig is om de grootst mogelijke en beste werrking te bereiken. Het geheim van natuurlijke cosmetica van Apeiron ligt niet in de grote verscheidenheid aan ingrediënten, maar in de zorgvuldige selectie en combinatie van actieve werkstoffen. Overmatige belasting en irritatie van de huid worden hierdoor vermeden. Je huid krijgt alleen wat het echt nodig heeft en hierdoor is er een natuurlijk evenwichtig balans.

Minder is meer, dit bewijst ook zijn geur
Fijn, discreet en sensueel beschrijven gebruikers de geur van Aperion cosmetica. Voor dit doel gebruiken ze alleen natuurlijke etherische oliën en geurcomposities.

Dit doen ze niet
Ze onthouden zich heel bewust door het toevoegen van alcohol. Alcohol, dat ook wel een waterig alcoholisch bloemenextract wordt genoemd, dient vaak als goedkoop conserveermiddel. Vooral bij een gevoelige huid kan alcohol leiden tot uitdroging of andere ongewenste huidreacties, daarom gebruiken ze het alleen in lage concentraties als drager voor natuurlijke etherische oliën of als extractor voor actieve bestanddelen.

Gecontroleerde natuurlijke cosmetica - gecertificeerd volgens BDIH-normen
Voor hun producten gebruiken ze duurzaam verkregen ingrediënten, het liefst van gecontroleerde biologische kwaliteit, wilde groei of biologische teelt, waarvan is bewezen dat ze de huid verzorgen en beschermen. Een bovengemiddeld kwaliteitsmanagement garandeert een hoge mate van werkzaamheid en verdraagbaarheid. Ze gebruiken geen synthetische kleur- en geurstoffen, paraffines (minerale oliën), parabenen en PEG-verbindingen. Ze kopen hun verpakkingen in bij regionale leveranciers en zijn 100% recyclebaar. Hun verpakkingsdoosjes zijn FSC-gecertificeerd en komen van hout uit milieuvriendelijke en duurzaam beheerde bossen. Uiteraard zijn ze ook tegen dierproeven en hebben dit ook nooit laten doen. 95% van hun producten zijn Vegan. Naast honing en bijenwas gebruiken ze geen dierlijke ingrediënten. De Apeiron producten zijn BDIH gecontroleerde natuurlijke cosmetica.

Eerlijk handelen
Het respect voor mens en natuur en de eerbiediging van eerlijke handel bewijzen naar hun en mijn mening niet door het voeren van bijpassende zegels en tekens, maar behoort bij elke zelfrespecterende onderneming. Voor Apeiron is dit ook de basis van een goed functionerende samenleving. Apeiron is ook een klein familiebedrijf uit Duitsland dat garant staat voor kwaliteit en continuïteit.

Bewust leven en verzorgen, gewoon een goed gevoel

© Copyright 2009-2021 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 953 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.