Voordelen Alo� Juice (sap)

aloe-vera-277948 - GrootAlo Vera kan worden gezien als de koningin van de planten in denatuurlijke geneeskunde en heeft uitzonderlijke eigenschappen.
Het staat bekend als "de plant van onsterfelijkheid" en in het oude Egypte,werd het in de tijd van het Oude en Nieuwe Testament ook wel de "Bijbelse plant" genoemd.Dit heeft betrekking op Nicodemus welke een mengsel van Alo en Mirre gebruikte om Jesus te balsemen.

Er wordt aangenomen dat de naam van deze plant die we tegenwoordig kennen van Arabische afkomst is,alloeh in Arabisch betekent bitter en licht.Een ander gedachte is dat de naam Alo wordt toegeschreven aan een vervorming van het woord Cabira,dat in het oude Arabische stekelige plant betekent, Vera lijkt uit het Latijns te komen en betekent waarheid,en dit verklaart een bittere en heldere waarheid die binnen in schuilt.

De gezondheidsvoordelen van Alo Vera sap is al vele jaren bekend.En wordt sinds mensen heugenis als een verzachtende balsem voor uitwendige toepassingenbij snij-, schaaf- en brandwonden gebruikt.

Vandaag de dag is Alo Vera gel zeer populair vanwege zijn vele toepassingen in cosmetica, hygine en lichaamsverzorging.Maar ook voor inwendig gebruik, heeft het zeer gunstige voordelen voor onze gezondheid,wat een uitstekende aanvulling op onze voeding geeft.Alo Vera sap bevat negentien aminozuren, twintig mineralen en twaalf vitaminen,zodat het een uitstekende natuurlijke voedingssupplement is.

Drink dagelijks 50 ml. Alo Vera sap voor een groot aantal gezondheidsvoordelen.Het helpt de haarvaten te verwijden en ondersteund de celgroei door het verbeteren van de circulatie,reguleert de bloeddruk, bevordert de genezing van botten en gewrichten,geneest maagzweren en beschadigen interne weefsels, versterkt het immuunsysteem,verbeterd en zelfs voorkomt constipatie, verdedigt het lichaam tegen bacterin,helpt bloedsuikerspiegel te reguleren, helpt bij het genezen van psoriasis door jeuk te verminderenen biedt ook een gevoel van welzijn en energie.Dit zijn bekende eigenschappen van de alo plant om de LDL-cholesterol te verlagen en het lichaam gezond te houden.Alo Vera helpt met zijn bestanddelen een hoog cholesterolgehalte in het bloed te verlagen.

beverage-15706 - Groot10 Redenen om Alo Juice te drinken.

 1. Ondersteunt het immuunsysteem
  Bevat lange keten polysacchariden die ons helpt tegen een aanval van bacterin te verdedigen.

 2. Gezondheid en mondhygine
  Door zijn antiseptische en schimmelwerende eigenschappen geeft het ondersteuning bij mond ziektes zoals gingivitis en parodontitis of tandvlees ontstekingen.

 3. Gezonde spijsvertering
  Door dagelijks Alo Vera Juice te drinken bevorderd de darmfunctie en verhoogt de opname van voedingsstoffen.Helpt om een optimaal evenwicht van de darmflora te behouden.Brandend maagzuur en andere maag kwalen en de spijsvertering te verlichten.

 4. Regelt gewicht en energie
  Betere absorptie betekent betere voeding, een grotere inname van protene en een betere vetstofwisseling.

 5. Dagelijkse dosis van Mineralen
  Alo voorziet van mineralen zoals: calcium, natrium, ijzer, kalium, magnesium, chroom, zink, mangaan en koper.

 6. Dagelijkse dosis van Vitaminen
  Het bevat een grote verscheidenheid aan vitaminen:
  Vitamine A, B, C en foliumzuur, bovendien sporen van vitamine B12. Hierdoor wordt het een echte "antioxidanten cocktail"

 7. Basiscomponenten van het lichaam
  Aminozuren zijn de belangrijkste component van het lichaam. Alo Vera bevat 20 van de 21 aminozuren die het lichaam nodig heeft.

 8. Helpt ontstekingen te voorkomen of te verminderen
  Bevat 12 natuurlijke stoffen die helpen om ontsteking te remmen. Draagt bij tot de goede beweeglijkheid van spieren en gewrichten.

 9. Verbetert de fibroblast-functie
  fibroblasten zijn cellen die verantwoordelijk zijn voor de vorming van collageen. Helpt aan de verlichting van lichte brandwonden, snijwonden en andere huidirritaties.

 10. Voor een mooiere huid
  De huid regenereert elke 21-28 dagen. Alo Vera voedt de cellen van de basale laag, waardoor de huid er jonger uit ziet. Daardoor een hydrolatie van binnen naar buiten.
Alo Vera Juice (sap) bestellen klik hier
© Copyright 2009-2020 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 818 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.