Agarwood (Agarhout, Adelaarshout), ook bekend als oud, oodh of agar

Beste klanten,

We zijn buitengewoon blij, u een bijzonder "DELICAAT" product te kunnen presenteren:

De fantastische geur van Agarhout (Agarwood, oud) gaat in de diepten van de mystiek. Legendarische gedurende duizenden jaren, kostbaar, edel - tegenwoordig nauwelijks in goede kwaliteit verkrijgbaar - kunnen we deze beroemde geur op verschillende manieren aanbieden. Vroeger slechts aan de Maharadja`s, Sjeiks, prinsen en koningen voorbehouden. Nodigen wij u uit, naar een mystieke geur-reis, een reis naar het innerlijke zelf, een reis naar het verleden en de toekomst.

Vroeger, en de nadruk ligt echt op ver in het verleden, bevatten de kostbare Japanse wierookgeuren Agarwood in poedervorm. De kostbare en dure wierook-staafjes werden gereserveerd voor speciale feesten, ceremonies en dergelijke. Ook bij diepe verzonken meditaties, religieuze ceremonies en traditionele toepassingen ze waren legendarisch.

Vandaag de dag is slechts een slechte imitatie hiervan beschikbaar en de wierookstaafjes , en zelfs de traditionele wierookmengsels in Arabische landen verdienen eigenlijk niet de naam van dit edele hout, omdat men met goedkope synthetische troep de geur verknald en deze rommel veroorzaakt meer dan alleen hoofdpijn.

Zelfs in de meest afgelegen dorpen in Oman, vermengen ze hun eeuwenoude mengsels met een verschrikkelijke synthetische parfum-pasta. (... En verwonderen zich zelf waarom er alleen maar boze geesten komen.)

Des te meer verheugen wij ons, om U uit de Adelaarshout familie de volgende producten aan te kunnen bieden.

Hans-Peter Lindemann (Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur)
John van Os
(Een Groene Wereld)


Agarwood - Oud, 1 ml

Zeer geconcentreerd en sterk. Beste basisnoot. Geurnoot. Balsamico, aardachtig, dierlijk, afrodisiacum, erotisch, emotioneel. Zeer fixerend. Een druppel op de huid ruikt dagenlang. Je kan deze flacon met 1 ml nu bijvullen met alcohol of Jojoba-olie en je hebt nog steeds een zeer dominante agarwood geur.

Slechts een kleine voorraad hoeveelheid in Duitsland op voorraad. max. 1x per klant

>> Artikel 4444 klik hier <<

Agarhout - Agarwood CO2, 1 ml

Door de beëindiging  van een bedrijf kreeg ik de laatste rest van dit Agarwood CO² extract. Welke soort agarhout is niet meer te achterhalen, maar het lijkt vrij oud te zijn, wat in dit geval als gedeponeerd kan worden omschreven en altijd goed is voor het extract. Hoe ouder, hoe beter is nog steeds het motto bij Agarwood. Beperkte kleine hoeveelheid, daarna niet meer leverbaar. Van stroperige, pasteuze consistentie. Typische agarhoutgeur, licht muf met verschillende aarde- en musktonen. Unieke lage prijs.

>> Artikel 4441 klik hier <<

Agarwood, Witte (Oud wit)
Goede Agarwood is een van de duurste geurende essences. Meestal gaat het naar de Arabische koninklijke huizen of het is vermengd. Dan komt nog het feit erbij dat de documenten, zoals citaten, exportcertificaten en andere documenten enorm duur zijn. Het is dus bijna onmogelijk om een goede oud olie te krijgen. Maar we hebben een goedkoper alternatief gevonden. Niet van de bekende dure Agallocha familie, maar van de minder bekende en veel goedkopere Aetoxylon plant famille. Pure, zuivere olie door waterdamp destillatie van het hout. Niet vermengd met wat dan ook. Groeit wild en in plantages. De barnsteenolie heeft een unieke geur die je aan Oud doet denken, maar verschilt iets van deze olie. Het ruikt warm, balsamico met een aromatische toon van mos, korstmos, hout en een sensuele, enigszins dierlijke ondertoon. Met een vleugje leer in de basistonen en lichte noten in de toptonen. Past goed bij de combinatie van bloemige geuren zoals jasmijn en Magnolia champaca.

>> Art.nr. 2015 klik hier <<

Eau de Parfum Oud

Beproefd en nog steeds populair. Onze adellijke mannen-parfum. Gedurende vele jaren in het programma. Met echte Adelaarshout, maar niet alleen - maar ook met andere fijne essenties. Puur natuurlijk. Niets synthetisch. Blijft een half mensenleven ...

Het bijzondere van deze Eau de Parfum is de toevoeging van het "mystieke agar hout", ook wel Oud genoemd. Het komt van een boom die, wanneer deze geïnfecteerd is door een schimmel, een kostbare etherische olie produceert. Deze buitengewone essence is gedistilleerd en is met zijn mystieke geur, een van de duurste en kostbaarste planten essenties.

>> Art. 7758 Klik hier << verkrijgbaar in 2 ml, 30 ml en 100 ml

Eau de Parfum Agarwood, oud

Niet dat onze andere "oud" parfum slecht of van inferieure kwaliteit is, maar het is niet alleen puur agarhout. En de geur is zo uniek dat we hem hier willen benadrukken zonder vergezeld te gaan van andere geuren. Dus nogmaals, alleen agarhout in verschillende variaties, we hebben nog steeds een aantal aangevraagde monsters, (erg duur) die we van over de hele wereld hebben verzameld en om verschillende redenen was het niet mogelijk om grotere hoeveelheden te kopen - gecombineerd in de absoluut nobele, kostbaar, buitengewoon, echt en volledig natuurlijk parfum agarhout, oud.

>> Art. 7777 klik hier << verkrijgbaar in 2 ml en 30 ml

Adelaarshout - Hydrolaat

Alleen van echte Adelaarshout spaanders dagenlang gedestilleerd. Ondertussen volwassen. Gegarandeerd authentiek. Zeer zelden product. Onvervalst, puur, uniek.

Aquilaria agallocoha

  • Hout (geteisterd door schimmel)
  • Eigen, regionale distillatie

>> Art.nr. 1314 Niet meer leverbaar <<

Adelaarshout  Attar - Hydrolaat

Traditioneel uit de Attar herstelling. Gedistilleerd met sandelhout. Hier is de basis geur echt, warm, zacht sandelhout, agarwood is uitstekend in combinatie met de geur van een perfecte mix van kostbare houtsoorten. Fijne, edele rond.

>> Art.nr. 1315 Niet meer leverbaar <<

 

De rook  van de aarde ...
Wierook met Agarwood

Volgens mij is er geen duurder hout zoals Agarwood. Maar ook geen nobeler.

De Agarwood houten worden in bepaalde kwaliteitsniveaus ingedeeld. De "flakes" verkrijgen ontstaan bij het uitwerken van de bijzondere geoliede voorwerpen. Het aanbod hiervan is redelijkerwijze goed. In het volgende niveau "float" het is meer essentiële olie in het hout, ze drijven nog net op het water. De "Sink" kwaliteiten bevatten zo veel essentiële olie dat ze in het water naar de bodem zinken. Van een aantal essentiële olie is in het soortelijk gewicht zo zwaar dat het naar de bodem zakt en niet, zoals gebruikelijk, op het water drijft.

Deze indeling is geen garantie en kan alleen als leidraad worden genomen. Er bestaat geen aanspraak op bovenstaande classificatie.

 

Agarwood "Flakes" - 5 gr << klik hier <<

 

Agarwood "Float" - 4 gr << klik hier <<

 

Agarwood "Sink" - 3 gr << klik hier <<

Hier is het soms nodig om de stukjes aan te steken. Waardoor ze gemakkelijk roken zoals een wierook staafje.
Besteed aandacht aan brandwerende ondergrond.

© Copyright 2009-2022 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 999 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.