Links

massage-1790063_640.jpg

Hondenmassage

Hondenmassage biedt veel voordelen op zowel geestelijk als fysiek vlak en is breed inzetbaar. Massage stimuleert de bloed- en lymfecirculatie in de huid en onderhuids bindweefsel en zorgt voor een versnelde afvoer van afvalstoffen. Daarnaast activeert massage het zenuwstelsel en het hormoonstelsel, hetgeen een sterke invloed heeft op de gemoedstoestand en het gedrag van uw hond. Ook verlicht massage pijn, werkt spijsvertering verbeterend, hersteld het zelfhelend vermogen van het lichaam en werkt kalmerend en ontspannend.
Meer info: Hands4dogs

 

Fytarom.jpg

Fytarom - aromatherapie

Binnen de aromatherapie zijn verschillende stromingen te onderscheiden, die elk andere benadering, methoden en gebruiken kennen. De belangrijkste stromingen binnen de aromatherapie zijn de Engelse school en de Franse school. De opleiding van FytArom onderwijst in de Franse school. De Franse school gaat voornamelijk uit van de synergie van inhoudsstoffen van etherische oliën om het lichamelijke of psychische effect hiervan te verklaren. In Nederland wordt (naast onze opleiding) nauwelijks les gegeven in de Franse school. Wij vinden dit eigenlijk heel raar omdat de dit wel de meest wetenschappelijk onderzochte en bewezen vorm van aromatherapie is. Meer informatie Fytarom

 

eerlijk winkelen.jpgEerlijk Winkelen
Stichting Eerlijk Winkelen is opgericht in juli 2010 en heeft als doel consumenten de weg te wijzen naar winkels die fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. De aandacht voor duurzaamheid en het assortiment duurzame producten groeit. Toch zet van de grote groep mensen die zeggen duurzamer te willen shoppen maar een klein deel dit om in daadwerkelijke actie. Door nog steeds bestaande vooroordelen over duurzame producten of doordat niet bekend is waar je deze kan vinden en hoe je ze kan herkennen.
Missie: Onze missie is om dat kleine aandeel te laten groeien en het grote publiek te laten zien dat eerlijk winkelen hip en leuk is. Dat het niet per se duurder hoeft te zijn en dat het steeds beter verkrijgbaar is.

 

Thuisvergelijken.jpgThuisvergelijken:
De grootste vergelijksite voor productgroepen. Het doel van deze webshopgids is zoveel mogelijk interessante webwinkels, productgroepen en aantrekkelijke productaanbiedingen op een rij te zetten voor consumenten die online willen vergelijken en winkelen. Bij thuisvergelijken.nl vindt u naaste de bekende shops als Bol.com, Bijenkorf en Fonq ook specialistische webshops die u op andere manieren niet eenvoudig zult vinden. Of u nu op zoek bent naar niche-artikelen, uitverkoop-aanbiedingen, shops met kortingscode acties, bijzondere dagaanbiedingen, een cadeau voor uw partner of uitgebreide shopinformatie, hier u altijd een webwinkel die bij uw wensen past. Per categorie vindt u daarnaast een handige selectie van populaire producten en vergelijkt u webwinkels inclusief betalingsopties en reviews.

 

onetoweb-logo.jpg

Onetoweb / Onetoshop: PROFESSIONALS IN ONLINE MEDIA EN COMMUNICATIE.

Onetoweb is uw partner in het bedenken van online strategiën en helpt u graag bij het ontwikkelen van oplossingen die uw online bereik vergroten. Met reeds ruim 500 webwinkels online zijn wij gespecialiseerd in e-commerce, het ontwikkelen van zowel front- als back-office maatwerk applicaties, het optimaliseren van de vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en de conversie ratio hiervan. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, zodat uw online communicatie er goed verzorgd uit ziet, effectief inzetbaar is en de applicatie een maximale levensduur heeft. Kortom u kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van applicatie- en web development.

 

HappyHealty.jpgHallo, ik ben drs. Oscar Helm en op deze pagina zal ik je vertellen wat je allemaal van mij kan verwachten.Op HappyHealthy probeer ik mensen te informeren en inspireren voor een betere gezondheid. Dat betekent:Op gewicht blijven / komen
Voldoende sporten / bewegen
Weinig stress ervaren
Meer energie krijgen
Voedingstekorten aanvullen
Écht gezond eten en leven!

 

images.jpgStart pagina Haarzeep

Ervaring over het gebruik van haarzeep met tips en reviews

 

 

 

 

 

© Copyright 2009-2020 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 623 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.