banner2018.jpg

webwinkelkeur.jpg

Telefonisch & WhatsApp contact

+31(0)77 - 711 0398
Normaal op werkdagen van 10:00-16:00
Informatie
: Verzendkosten 
Opvulmateriaal verzenddozen Bio Flopak schuimpjes (zetmeel) en papieren verzendtape. 


Duitslands oudste zeepfabriek

Klars 1840

Sinds 1840 (nu al de vijfde generatie) vervaardigen ze bij Klar hoogwaardige kwaliteits zeepproducten volgens oude en nieuwe recepten. In de Klar Manufaktur te Heidelberg ontstaan door een zorgvuldig productieproces met een vijfvoudig walsproces speciale compacte en hierdoor zeer zuinige fijne zepen.

Kwaliteit en traditie zijn bij Klar Manufaktur zeer belangrijk. Hierdoor worden voor hun producten alleen de beste ingrediënten gebruikt, die ze naast de moderne productie technieken voor een gedeelte met behulp van tot 100 jaar oude matrijzen worden vervaardigd.

Het is wel zo belangrijk om naast de oude traditionele recepten met de tijd mee te gaan en rekening te houden met duurzame plantaardige ingrediënten.

Elk product bij Klar Manufaktur heeft zijn eigen unieke verhaal. Eén ding verenigt alle Klar's zepen: om onvergetelijke waservaringen voor alle zintuigen te bewerkstelligen.

Ale zepen van Klar zijn VEGAN.
Als basis voor hun fijne zepen gebruiken ze alleen hoogwaardige plantaardige oliën en extracten van gecertificeerde biologische teelt. Bij de keuze van de geurstoffen wordt er extra aandacht besteed dat deze van uitstekende en natuurlijke kwaliteit zijn en gebruiken waar mogelijk zuivere etherische oliën.

Naast dierlijke producten, zien ze af van kunstmatige conserveermiddelen, parabenen en siliconen. Ook verwerpen ze dierproeven.

×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.