banner2018.jpg

+31 (0)77-7110398
Telefonisch & WhatsApp contact
op werkdagen van 10:00-16:00

package-1512783-1280.pngGratis verzending v.a. € 75,-
(Nederland & België)
Meer informatie klik hier

hydrolaat.jpg

 

Bij de waterdamp destillatie van bloemen, kruiden of houtsoorten ontstaat een destillatie water (Hydrolaat). Deze bloemen en kruiden wateren zijn zeer fijn subtiel, mild van aard en hebben door hun eigenschappen een breed scala van toepassingen in verzorgingsproducten. Ze zijn uitsluitend zonder alcohol en zonder conserveringsmiddelen en levensmiddelen (consumptie) zuiver. Onze eigen Destillaten / Water worden 1:1 gemaakt dat wil zeggen van 10 kg bloemen 10 liter water in eerste destillatieproces. Hierdoor is het water geconcentreerd, zeer kostbaar maar intens en toch mild.

We hebben door middel van een speciaal productie proces bereikt dat deze Hydrolaten ongeopend tot twee jaar houdbaar zijn. Deze Hydrolaten zijn geen afval- of bijproduct, zoals gebruikelijk, maar we destilleren specifiek voor het verkrijgen van het Hydrolaat.

Toepassing: Afhankelijk van de geur en geschiktheid in natuurlijke cosmetica als gezichtswater, voor reiniging en verfrissing, als een parfum, tijdens het reizen, als ruimtegeur, voor de aromalamp en in fonteins etc.

Afrikaantje - 100 ml
Tagetes minuta (Mexicaanse reuzen Tagetes ) Maienfels, uit onze eigen berg kruidentuin (biologische teelt), Eigen Destillatie Mexicaanse R.. Lees meer
12.95
Anijs BIO, 000 ml
Pimpinella anisum Eigen distillatie Maienfels Anijs Hydrolaat Bio
48.95
Anijs BIO, 100 ml
Pimpinella anisum eigen distillatie, Maienfels Anijs Hydrolaat Bio.. Lees meer
10.49
Artemisia Cuvee - 100 ml
Een grote keuze van Artemisia planten uit onze enorme berg kruidentuin in biologische omgeving. Artemisia water Cuvee, 100 ml glazenfles.. Lees meer
11.95
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.