Gastenboek

Naam: Yvonne Datum: 11-02-2017


Wij zijn met ons hele gezin heel blij met een groene wereld. We gebruiken een aantal producten elke dag en hebben regelmatig wat nodig, snel besteld en snel geleverd. Iedereen blij.

Naam: Andreea Datum: 05-02-2017


Producten van ee Groene Wereld zijn geweldig. Ik heb van allees gekocht: olien, hydrolaten, cremes en ik heb geen enkele spijt. Ik ruik, proef puur natuurlijke ingredienten en ik ben tevreden. Die gezicht cremes zijn zo geweldig dat ik heb geen andere crème die vergelijkbaar is. Olien zijn koud geperst en hebben wonders gedan met mijn fijne haaren. Hydrolaten zijn verslaavend, een spray en mijn huid straalt!

Naam: Frans Datum: 03-02-2017


Ben altijd al op zoek geweest naar zuivere ,eerlijke producten. Ofwel geven supplementen je energie ,ofwel nemen ze van je energie.
Ik was op zoek naar Brandnetelzaad in verband met mijn genezing van burn-out. Het is ook niet overal te verkrijgen,maar bij een - groene wereld vondt ik wat ik zocht ,een eerlijk natuurzuiver product die mij heel veel nieuwe energie gaf. Bedankt daarvoor. Gr frans

Naam: Sabina Datum: 27-01-2017


Ik heb vorig jaar de geuren uit de bijbel zalfolie gekocht. Ik gebruik deze alleen voor zeer bijzondere gelegenheden zoals wanneer ik als profetisch danseres ergens moet proformen of als een van mijn gezinsleden een zeer belangrijke event hebben. Ik vindt uw winkel one of a kind en ga zeker dit jaar meer bestellen. Zeker nu er een online methode is. Als ik in de buurt ben kom ik zeker buurten.
© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 524 beoordelingen | Powered by Onetoshop
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.