29748.jpeg
Webwinkel met kleine familie bedrijven sinds 2011Aloe Vera - Gran Canaria Natural

is een jong familie-bedrijf van N9 Cosmetics dat in 2000 is opgericht. Met uitsluitend natuurlijk cosmetica producten met als basis ALOE VERA BARBADIENSIS, uit gecertificeerde biologische teelt van de Canarische Eilanden.

Het ruime aanbod producten zijn verrijkt met vitamine A en E, calendula, groene thee, rozenbottel, arganolie, Dode Zee zouten, kaviaar, slakken, etc ...

De Aloë Vera van Gran Canaria wordt door specialisten uit de gezondheids- en cosmeticasector uit de hele wereld erkend en bewonderd als de zuiverste Aloë Vera die er bestaat. De geneeskrachtige eigenschappen, zoals de helende, regenererende en kalmerende effecten, vormen een belangrijk element in de behandelingen die in onze centra worden toegepast.

Het klimaat en de bodem van Gran Canaria bieden de plant een unieke groei-omgeving. Columbus merkte al het volgende op over de gezondheid van zijn bemanning: "Er zijn vier voedingsmiddelen die onmisbaar zijn voor de gezondheid van de mens: graan, druiven, olijven en aloë". Ook de Grieken en de Romeinen kenden gebruikten het sap al voor de behandeling van wonden. Er wordt zelfs gezegd dat Cleopatra haar schoonheid toeschreef aan het gebruik van aloë.

Bron: Toerismebureau van Gran Canaria