29748.jpeg
Webwinkel met kleine familie bedrijven sinds 2011
Cedernoten zaadolie BIO - 60 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
06471-060

Pinus sibirica (ceder notenolie)

  • Wild Groei
  • Koude persing
  • Siberië

Vergelijkbaar met pijnboompitten, zitten de cedernoten in de cederkegels van de zogenaamde Siberische ceder, botanisch een dennen soort. In de Russische volksgeneeskunde heeft de Cedernoot sinds de oudheid, een uitstekende reputatie als "gezonde voeding".

Cosmetisch gebruik:  Door de hoge linolzuur en linoleenzuur aandeel, een zeer aangename huidfunctie olie. Het trekt goed in, verzacht en kalmeert de huid. Ook goed voor de vette en gecombineerde huid.

Culinair: Een uitstekende spijsolie voor klasse gastronomie. niet verwarmen – maar geschikt voor salades, koude en zelfs nagerechten. Aangename smaak van het bos, ceders, met een licht nootachtige smaak.

Hoofdbestanddelen: Hoog aandeel van meervoudig onverzadigde vetzuren 65% (omega 3 en 6), enkelvoudig onverzadigde vetzuren 25% verzadigd vetzuren 9% Vitamines A, D, F, E, B1, B2, mineralen, Pinol- en pinoleenzuur

Cedernoten zaadolie Bio

60 ml glazenfles


Model:
Cedernoten zaadolie BIO - 60 ml 21.95

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 

Gerelateerde Artikelen

Bruine glazen fles + doseerpipet
Donker glas zorgt voor een zeer goede bescherming tegen (zon)licht in het UV-bereik waardoor de inhoud goed bewaard blijft. Deze fles is ges.. Lees meer
2.95