Bergbonenkruidwater fijn BIO, 100 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
1702-100

Satureia montana

  • Eigen teelt
  • Eigen distillatie in biologische omgeving
  • Maienfels

Uit onze berg kruidentuin komt deze zeer voedingsrijke bonenkruid. We hebben het gedistilleerd en een zeer sterke etherische olie en een even sterke hydrolaat uit vervaardigd. Het hydrolaat was oranje/rood doordrenkt van de essentiële olie. Hier was een tweede destillatie nodig, zodat het hydrolaat niet zo sterk was als de essentiële olie.

Van de geur en aroma kan ik concluderen dat ons gedestilleerd water en olie absoluut dominante antibacteriële eigenschappen heeft. Zelden heb ik zulke zeldzame voedingsrijke kruiden gedestilleerd. Het water beschikt ook over een scherpe noot die kan concurreren met chili, lettende op het feit dat enkele druppels in 100 ml water als verdunningsmiddel natuurlijk zijn scherpte iets verminderd.

Een van de meest effectieve ontsmettingsmiddelen van alle soorten bacteriestammen. Als olie maar ook als water (hydrolaat). 

Ingredients (INCI): Satureja montana herb water.  - Limonene, Linalool, Geraniol, Eugenol  (natuurlijk bestanddeel van etherische olie)

Bergbonenkruidwater fijn, 100 ml violet glazenfles.


Vegan Ja
BIO Ja
Eigen teelt Ja
Eigen destillatie of persing Ja

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 
© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.3 10 en 469 beoordelingen | Powered by Onetoshop
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.