Venkel-olie (zoete) - 20 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
06593-020

Foeniculum vulgare var dulce



  • koudgeperst

  • Duitsland


Belangrijkste-ingrediënten: ongeveer 48% linolzuur, oliezuur 40%, 5% palmitinezuur, stearinezuur, 4% g (ag-tocopherol), essentiële oliën resterende circa 15,3 ml/100


Niet te verwarren met de etherische venkel olie. Onze venkel olie is een vette olie uit de zaden van zoete venkel, koud geperst met een donkergroene kleur en het aroma van de venkel. In tegenstelling tot de bitter venkel (var. vulgare), toont de partij-georiënteerde analysemethoden, geen enkel deel van petroselinic zuur aan.


Cosmetische toepassingen: Als een toevoeging aan massage oliën, crèmes en lotions. Bij voorkeur bij o.a. voetverzorging. Vertraagd de groei van bacteriën en schimmels. Als een additief voor producten voor persoonlijke verzorging voor de vette huid met grote poriën, mee-eters en puistjes.


Culinair: Uitstekende Kruiden olie voor koude gerechten. Niet verwarmen. Als bijvoeging voor kant-en-klare gerechten. Aangename venkel-geur. Kruidig, zoet. uitstekend, meer een afgeronde smaak dan van de essentiële olie alleen. Zuinig gebruiken, zeer geconcentreerd.


Niet tijdens de zwangerschap, omdat het kan leiden tot contracties.


Pure Venkel olie 20 ml donkere glazen fles


Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 
© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 427 beoordelingen | Powered by Onetoshop
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.