29748.jpeg
Webwinkel met kleine familie bedrijven sinds 2011
Der Schlorfer von Maienfels - 100 gr

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
09125

(Kruidenthee - thee van het huis)

Gebaseerd op het boek van de legende van de "Schlorfer van Maienfels" door Ingeborg Pilgram-Brückner. De domicilie van Maienfelser natuurcosmetica is gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het kasteel Maienfels en in overeenstemming met vroegere tijden, toen er nog geen tv was en je avond's met kruidenthee gezellig betoverde sprookjes en legenden vertelde. Hebben we voor deze naam van onze huisthee gekozen, om misschien weer een beetje sfeer te maken. Om nog beter in Maienfelser stemming te komen, bieden wij u onze huisthee om te proeven en te genieten aan, ook in de hoop, dat het bij u ook in de smaak valt en u er zich er comfortabel en ontspannen bij voelt. Hij heeft een licht kalmerend karakter en is zeer goed verdragen als avondthee. Enkele van de kruiden zijn afkomstig uit de omgeving van Maienfels en de andere zijn voornamelijk afkomstig uit biologische teelt. Inmiddels, een van onze meest populairste kruidenthee.

Inhoud: Lavendel bloemen*, wilde munt, wilde Weegbree, Calendula*, wilde Lindebloesem, Verbena (Ijzerkruid)*, Tijm (Provence), wilde Bramen-bladeren, Zonnebloembloesems*, Citroengras*, wilde brandnetel, Framboos-bladeren*.

* uit gecontroleerde biologische teelt

Bij de selectie van deze soorten thee, leggen wij de nadruk op de kwaliteit en hopen hiermee u een keuze te kunnen laten maken wat onze thee-tuin uit de natuur te bieden heeft.

Opmerking: Wij hebben niets met gearomatiseerde thee "smaken" te doen. Deze theeën, waarvan er nu enkele honderden verschillende soorten op de markt zijn, welke allemaal op een paar uitzonderingen na met synthetische "kunst en wonder smaken" verrijkt zijn.
Een continue gebruik van dergelijke theeën beïnvloed mijn mening, de gevoeligheid, de erkenning en begrip, het gebruik van natuurlijke aroma's geur-en smaakstoffen uit de grote schatkist van de natuur. Als u het niet zonder gearomatiseerde thee kan, dan bent u bij ons aan het verkeerde adres. Onze excuses voor het ongemak.

„Der Schlorfer von Maienfels“ Thee 100 gr
Opmerking: Het boek is uitverkocht en wordt niet langer door de uitgever uitgegeven.

Model:
Der Schlorfer von Maienfels - 100 gr 10.99

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 

Gerelateerde Artikelen

Bethes groene kruidenthee
Een kruidenthee voor iedereen die "niets rood" in het kopje willen zoals onze lieve "tante Beth". De speciale mix voor een speciaal pers.. Lees meer
8.25

Ook besteld

Koffie, wilde mild gemalen - 250 gr.
Zelfs vandaag, groeit in de laatste regenwouden van Ethiopië wilde bos koffie in een unieke diversiteit en ongeëvenaarde kwaliteit. Zo.. Lees meer
11.75
Rozen siroop - 60 ml
Eigen productie (Maienfelser) met Demeter rozen, Demeter appelsap, biologische rietsuiker en citroenzuur. Ingrediënten: water, rietsuiker (.. Lees meer
7.25