Der Schlorfer von Maienfels - 100 gr

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
09125

(Kruidenthee - thee van het huis)

 


 


 


Gebaseerd op het boek van de legende van de "Schlorfer van Maienfels" door Ingeborg Pilgram-Brückner. De domicilie van Maienfelser natuurcosmetica is gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het kasteel Maienfels en in overeenstemming met vroegere tijden, toen er nog geen tv was en je avond's met kruidenthee gezellig betoverde sprookjes en legenden vertelde. Hebben we voor deze naam van onze huisthee gekozen, om misschien weer een beetje sfeer te maken. Om nog beter in Maienfelser stemming te komen, bieden wij u onze huisthee om te proeven en te genieten aan, ook in de hoop, dat het bij u ook in de smaak valt en u er zich er comfortabel en ontspannen bij voelt. Hij heeft een licht kalmerend karakter en is zeer goed verdragen als avondthee. Enkele van de kruiden zijn afkomstig uit de omgeving van Maienfels en de andere zijn voornamelijk afkomstig uit biologische teelt. Inmiddels, een van onze meest populairste kruidenthee.

 


 


 


Inhoud: Lavendel bloemen*, wilde munt, wilde Weegbree, Calendula*, wilde Lindebloesem, Verbena (Ijzerkruid)*, Tijm (Provence), wilde Bramen-bladeren, Zonnebloembloesems*, Citroengras*, wilde brandnetel, Framboos-bladeren*.

 


 


 


* uit gecontroleerde biologische teelt

 


 


 


Bij de selectie van deze soorten thee, leggen wij de nadruk op de kwaliteit en hopen hiermee u een keuze te kunnen laten maken wat onze thee-tuin uit de natuur te bieden heeft.

 


 


 


Opmerking: Wij hebben niets met gearomatiseerde thee "smaken" te doen. Deze theeën, waarvan er nu enkele honderden verschillende soorten op de markt zijn, welke allemaal op een paar uitzonderingen na met synthetische "kunst en wonder smaken" verrijkt zijn.

 


 


 


Een continue gebruik van dergelijke theeën beïnvloed mijn mening, de gevoeligheid, de erkenning en begrip, het gebruik van natuurlijke aroma's geur-en smaakstoffen uit de grote schatkist van de natuur. Als u het niet zonder gearomatiseerde thee kan, dan bent u bij ons aan het verkeerde adres. Onze excuses voor het ongemak.
„Der Schlorfer von Maienfels“ Thee 100 gr

 


 


 


 

 


 


 


Opmerking: Het boek is uitverkocht en wordt niet langer door de uitgever uitgegeven.

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 

Gerelateerde Artikelen

Bethes groene kruidenthee

Bethes groene kruidenthee

€ 8,25

Ook besteld

01 Lippenbalsem Shea-butter, hand vervaardigd

01 Lippenbalsem Shea-butter, hand vervaardigd

€ 3,95
Kamille badolie, 200 ml

Kamille badolie, 200 ml

€ 14,50
Hennep olie BIO - 250 ml

Hennep olie BIO - 250 ml

€ 23,75
Brandnetel shampoo, 200 ml

Brandnetel shampoo, 200 ml

€ 9,95
Koffie, wilde mild gemalen - 250 gr.

Koffie, wilde mild gemalen - 250 gr.

€ 11,49
Rozen siroop - 60 ml

Rozen siroop - 60 ml

€ 7,25
Lichaam-boter Rozen-bloesem

Lichaam-boter Rozen-bloesem

€ 18,25
Amandelolie BIO - 060 ml

Amandelolie BIO - 060 ml

€ 10,49
Boom Shampoo - 200 ml

Boom Shampoo - 200 ml

€ 13,25
Hagina After Shave Lotion - 100 ml

Hagina After Shave Lotion - 100 ml

€ 12,95
© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 422 beoordelingen | Powered by Onetoshop
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.