Abrikozenpitten-olie BIO

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
06360

Prunus armeniaca

  • koude persing
  • Italië

Oorspronkelijk afkomstig uit Mantsjoerije, heeft de abrikozenboom zich verspreid over het Middellandse-Zeegebied naar de Verenigde Staten. In Oostenrijk onder de naam "Marillen" bekend. Uit Abrikozenpitten word een hoogwaardige koudgeperste olie verkregen.

Cosmetische toepassingen: In cosmetica, is het zeer populair vanwege het hoge gehalte aan oliezuur en linolzuur en de daaruit voortvloeiende eigenschappen als een zachte, goed verdragen huidolie die snel intrekt (in crèmes en lotions) en ook door de gevoelige babyhuid, en de latere-leeftijd goed verdragen wordt. Het bevordert de celvernieuwing, het stimuleren van de huid stofwisseling en de opslag van vochtbalans van de huid, ontspant en kalmeert droge en geïrriteerde huid en verstevigt de huid in de anti-rimpel crèmes en beauty producten rond het oog.

Culinair: In de keuken, is deze gele abrikozenpitolie de grootste favoriete zoete eetbare oliën, vooral voor de desserts, gebakjes, taarten en gebak.

Belangrijkste ingrediënten: Oliezuur ca. 66 %, linolzuur ca. 25 %, Palmitinezuur ca. 6 %


60 ml, Abrikozenpitten-olie BIO
8.25

250 ml, Abrikozenpitten-olie BIO
21.99



Vraag stellen over dit artikel
Voeg toe aan verlanglijst

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 

Gerelateerde Artikelen

Fles 50 ml DIN18 bruin glas

Fles 50 ml DIN18 bruin glas

€ 3,49

Ook besteld

Fles 50 ml DIN18 bruin glas

Fles 50 ml DIN18 bruin glas

€ 3,49
Tandpoeder (Pepermunt), 35 ml

Tandpoeder (Pepermunt), 35 ml

€ 11,95
© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 596 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.