banner2018.jpg

+31 (0)77-7110398
Telefonisch & WhatsApp contact
op werkdagen van 10:00-16:00

package-1512783-1280.pngGratis verzending v.a. € 75,-
(Nederland & België)
Meer informatie klik hier


Flor de Delta del Ebro - 100 g

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
08128

logo 1 - Klein (Afbeelding)


Spanje


Flor de Delta del Ebro - 100 g GlasHier komen we bij de bekroning van de zouten, de "koningin der zouten". Zelfs vandaag de dag, wordt dit zout volledig met de hand gewonnen. Het zeewater wordt in zoutbassins door de zon verdampt. Door de verdamping ontstaat op het wateroppervlak een nieuwe laag, de zoutbloem genoemd. Deze worden vervolgens met een speciale gemaakte houten lepel (handarbeid) afgeroomd en gedroogd. Zonder verdere verwerking komt het zout vervolgens in de handel.


Alle Fleur de Sel / Flor de Sal zijn uitsluitend tafelzouten. De speciale zoutstructuur geeft het zeezout een speciale goede knapperige beet.
De uitzonderlijke smaak komt door het hoge aandeel calcium en magnesium. Voor koken is het te zonde.  Als tafelzout is deze specifieke "Fleur de Sel" echt schitterend. Wanneer het eten op tafel, met een snuifje fleur de sel smelten de zoutkristallen in het gehemelte. Verstooid over een knapperig stokbrood of een tomaat, de voltooiing op een ontbijt-ei of salade, kan men ten volle genieten van deze knapperige zoutkristallen. Zelfs als tussendoortje zou je hierop willen knabbelen, Sogar zwischendurch kann man sie fast pur knabbern, ze zijn niet zoals hun naam vermoed zout en smaakt erg lekker.


Wij kunne u drie verschillende "Fleur de Sel" aanbieden. Allemaal verschillend in hun samenstelling, dus ook verschillend in smaak, maar in principe allemaal heel fijn.
Model:
Flor de Delta del Ebro - 100 g 8.45

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 

Ook besteld

Hagina Eau de Parfum, 100 ml nr 067
De geur is zoet-orintaals. Geurgroep: Orintaals - Fougre *Intensiteit: 4 Topnoten: Bergamot, Dragon, Kardemom, Lavendel, Munt .. Lees meer
27.50
Hagina Eau de Parfum, 100 ml nr 203
testing tekst
27.50
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.