100% zuivere etherische olie zonder toevoegingen.
Basillicum CO2 - 2 ml
Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
4809
Ocimum basilikum
(Typ Estragol)
- Egypte
- Bladeren
- CO2 extractie
Basilicum is een onmisbaar onderdeel in de keuken. Met zijn zeer specifieke aroma, dat aanzienlijk per soort verschilt in variëteiten met tonen van kruidnagel, pimentpeper tot citroennoot. Dus elke basilicum uit de familie heeft een andere geur. Omdat basilicum alleen als kruid vers kan worden genomen, verdwijnt het aroma in gedroogde toestand bijna volledig, er zijn weinig manieren om de basilicum langer te bewaren. Gebruikt in pesto, is de pesto, eenmaal aangebroken, dan heeft het een vrij korte houdbaarheid. Hier is een goede manier om basilicumolie in de keuken te gebruiken. De basilicum in CO² is er wel geschikt voor, maar je moet heel zuinig doseren, omdat vaak een druppel al te veel is en het gerecht alleen naar basilicum smaakt.
Je kunt een goede kruidenolie maken door een smakelijke basisolie (amandelolie, olijfolie, sesamolie, avocado-olie, pompoenpitolie, enz.) te nemen en deze te verrijken met etherische basilicumolie. Als je het nog veelzijdiger wilt toepassen en graag kookt, dan kan je ook verschillende soorten basilicum die kruidenoliën maken. Hier zijn echter behendigheid en creativiteit vereist en nogmaals de tip - Minder is beter.
Over het Methyleugenol-probleem ga ik op deze pagina niet verder.Lees het extra artikel "Methyleugenol" in onze webshop.
Dit probleem betekent dat de basilicum uit cosmetica is verdwenen en dat u de basilicum alleen op eigen initiatief voor huidverzorging kunt gebruiken. Een hoogtepunt in de EU. Moge zij zichzelf reguleren tot de dood met haar voorschriften.
Ingredients: Ocimum basilicum herb oil.
Basillicum Co2
Basillicum CO2 - 2 ml
Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
4809
Ocimum basilikum
(Typ Estragol)
- Egypte
- Bladeren
- CO2 extractie
Basilicum is een onmisbaar onderdeel in de keuken. Met zijn zeer specifieke aroma, dat aanzienlijk per soort verschilt in variëteiten met tonen van kruidnagel, pimentpeper tot citroennoot. Dus elke basilicum uit de familie heeft een andere geur. Omdat basilicum alleen als kruid vers kan worden genomen, verdwijnt het aroma in gedroogde toestand bijna volledig, er zijn weinig manieren om de basilicum langer te bewaren. Gebruikt in pesto, is de pesto, eenmaal aangebroken, dan heeft het een vrij korte houdbaarheid. Hier is een goede manier om basilicumolie in de keuken te gebruiken. De basilicum in CO² is er wel geschikt voor, maar je moet heel zuinig doseren, omdat vaak een druppel al te veel is en het gerecht alleen naar basilicum smaakt.
Je kunt een goede kruidenolie maken door een smakelijke basisolie (amandelolie, olijfolie, sesamolie, avocado-olie, pompoenpitolie, enz.) te nemen en deze te verrijken met etherische basilicumolie. Als je het nog veelzijdiger wilt toepassen en graag kookt, dan kan je ook verschillende soorten basilicum die kruidenoliën maken. Hier zijn echter behendigheid en creativiteit vereist en nogmaals de tip - Minder is beter.
Over het Methyleugenol-probleem ga ik op deze pagina niet verder.Lees het extra artikel "Methyleugenol" in onze webshop.
Dit probleem betekent dat de basilicum uit cosmetica is verdwenen en dat u de basilicum alleen op eigen initiatief voor huidverzorging kunt gebruiken. Een hoogtepunt in de EU. Moge zij zichzelf reguleren tot de dood met haar voorschriften.
Ingredients: Ocimum basilicum herb oil.
Basillicum Co2