Zon- en Schaduw Lotion

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
1185-100

Al is onze schaduw- en zon-lotion geen standaard zon-beschermingsmiddel, is deze lotion is een goed te verdragen huidverzorgingsproduct „voor, tijdens en na“ het verblijf in de zon. Voor ieder, waar onze gelijknamige lichaam olie te vet is , kunnen we u deze lotion aanbevelen. Het onderscheidt zich door een hoger vochtinbrengende werking t.o.v. onze lichaam olie. Daarnaast bereiken we door de waterige en alcoholische extracten een aanzienlijke toename van de huid-verzorgende en beschermende ingrediënten.

 

Nieuwe samenstelling. Ter verrijking van de ingrediëntenlijst, hebben we de volgende nieuwe grondstoffen gebruikt. Foraha-olie (Calophyllum inophyllum) wordt in Madagaskar door de lokale bevolking gebruikt als zonne-beschermingsolie. Het kostbare, waardevolle Avellana notenolie(met zijn zon beschermingsfactor van ongeveer 10), de Cupacua-boter uit het Amazone-gebied; het tijgerkruid (Brahmi) uit India, met zijn belangrijke huidverzorging eigenschappen. Voorts het extract van olijfbladeren zijn bestanddeel „Oleanolic“. Dit is een triterpene dat de bladeren van de olijfboom beschermt tegen omgevingsinvloeden zoals overmatig UV-zonlicht, droogte, etc.

 

Een thee-grondstof, normaal gebruikt als luxe thee om te drinken, nu als basis voor onze zon- en schaduw-lotion: Rooibos Extract (Red Bush). Rooibos (Aspalathus linearis) is niet echt "rood" - maar hij is zo uitsluitend door de gisting. Zijn fijne bladeren (naalden eigenlijk) hebben een zeer belangrijk ingrediënt - het flavanoid "aspalathin". Deze werkzame stof zit alleen in de groene (ongegiste) rooibos. Net zoals groene thee-extract flavanol heeft ook het rooibos extract met maximaal 20% van de flavanoids "aspalathin" hoge preventieve bescherming voor de huid. Het volgende ingrediënt is de Argan olie (zie info oliën "Argan olie"). Vanwege het hoge aandeel van de Tocophenol (vitamine E), telt het als een andere "radicalenvanger" in onze zonne olie, net als de Duindoorn-vruchtvlees olie, met zijn enorme hoeveelheid van beta-caroteen en vitamine E en nu nieuw: het Kukui notenolie met het hoge beschermingsfactor vermogen tegen atmosferische invloeden en de beschermende werking tegen UV-straling. Tot slot de Buriti-olie en de koffie-boter, die in hun land van herkomst, het Amazonegebied, traditioneel door de Indianen als bescherming tegen de zon wordt gebruikt. De geur van deze lotion wordt als fris beschouwd.

 

Ingrediënten: Bronwater, hydrolaat, Jojoba-olie* Castor-olie*, Foraha-olie (Calophyllum inophyllum), Duindoorn vruchtvlees-olie*, Shea-boter*, Cacacoboter*, emulgator uit plant. grondstoffen, organische tarwe destillaat, Goudsbloem*, Kukuinoot-, Avellana-, Argan-*, Buriti-olie, Koffie-boter, Wierook, Una de Gato, Lavendel*, Tijger-kruid (Centella asiatica), Kliswortel*, Duindoornsap*, Olijfblad extract, Elemi-hars, Ho blad, groene thee extract*, groene rooibos-extract*, Grapefruit zaad extract, rode algen.
* Uit gecontroleerde biologische teelt

 

Zon en schaduw lotion 100 ml airless pomp fles


Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 

Ook besteld

Zon- en schaduw lichaam`s olie - 100 ml

Zon- en schaduw lichaam`s olie - 100 ml

€ 21,45
Oogrimpelolie - 10 ml

Oogrimpelolie - 10 ml

€ 4,99
Fles 50 ml DIN18 bruin glas

Fles 50 ml DIN18 bruin glas

€ 3,49
Midlife Gezichtsolie - 10 ml

Midlife Gezichtsolie - 10 ml

€ 4,99
Rozen Lotion - 100 ml

Rozen Lotion - 100 ml

€ 21,45
Hamamelis (toverhazelaar) - 100 ml

Hamamelis (toverhazelaar) - 100 ml

€ 10,99
Damast Roos BIO Bulgarije - 100 ml

Damast Roos BIO Bulgarije - 100 ml

€ 11,99
Tandpoeder (Pepermunt), 35 ml

Tandpoeder (Pepermunt), 35 ml

€ 11,95
Boom Shampoo - 200 ml

Boom Shampoo - 200 ml

€ 13,25
Cassis Lotion - 100 ml

Cassis Lotion - 100 ml

€ 18,25
© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 559 beoordelingen | Powered by Onetoshop
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.