Zon- en schaduw lichaam`s olie - 100 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
1540-100

Aangezien onze schaduw- en zonne-olie niet kunnen worden beschouwd als zonne-beschermmiddelen, zijn deze lotion's een goed verdragende huidverzorgingsproducten voor, tijdens en na "het verblijf" in de zon.


Geen uitgesproken "zonnebescherming olie", maar een natuurlijke huidverzorging olie: "Voor, tijdens en na" het verblijf in de zon. Zonder minerale en synthetische zonnebescherming factoren, maar pure plantaardige licht beschermings factoren waarmee de planten zichzelf beschermen.

 

In Europa is nog steeds als chique beschouwd om na de vakantie met een bruine kleur terug te komen. In Taiwan en vele andere Aziatische landen is het op hun beurt het tegenovergestelde. Daar is het absoluut 'in' om er bleekjes uit te zien, dit wordt daar ondersteund met synthetische huid whitening producten. Ieder op zijn eigen manier, maar het is wetenschappelijk bewezen dat regelmatig zonnebaden in de directe zon niet gezond is voor de huid. Dermatologen en huidartsen slaan al een hele tijd alarm over de toenemende huidtumoren. Observaties aan mensen, die vaak in de zon zijn dat hier sneller de huid veroudert en het meer gerimpeld. Men moet ten minste in de zomer gedurende "Siesta" tijd, de zon vermijden. Wanneer u in de schaduw verblijft krijgt u ook een kleurtje.


Onze "zon- en schaduw lichaamsolie" dit argument is ook van toepassing op kinderen, omdat het alleen uit pure plantaardige ingrediënten bestaat en daardoor zeer goed te verdragen. We hebben de receptuur weer verbeterd, en alles verzameld, wat tegen UV stralen (UVA) beschermt en uw huid tegen uitdroging verzorgd. Als belangrijkste ingrediënt is dit het Duindoornvruchtvlees. Duindoorn olie wordt door de conventionele cosmetica-industrie weinig gebruikt, ondanks de goede werking, dit door het nadeel van het afgeven aan de kleding. Echter, Duindoornolie is zo enorm veelzijdig zijn werking als zonnebescherming dat een aantal vlekjes-verkleuringen moet accepteren. Tevens kan de Duindoorn-olie aanzienlijk helpen om de gevaren van UVA-en UVB-straling te verminderen. Het hoge gehalte aan vitamine A en E en het caroteen in duindoorn olie draagt hiertoe bij. Ons advies, gebruik twee weken voordat de huid regelmatig met de zon in aanraking komt deze Duinoorn-olie, hierdoor heeft u een natuurlijke zonbeschermingsfactor van uw huid verdubbeld. Bovendien, zet uw lichaam de biologische omzetting van alfa-tocoferol in. Vitamine A / Beta caroteen in de Duindoorn-olie zorgt voor een natuurlijke zonnebrandcrème effect op de gevoelige huid en vermindert het rood worden van de huid. Het stimuleert het collageen van de huid en kan de oxidatie van de cel elementen voorkomen, van eenvoudige weefselschade tot ernstige aandoeningen. Het kan tegenwicht bieden tegen de ontwikkeling van vrije radicalen en voortijdige veroudering van de huid door UV-straling voorkomen. In vergelijking Duindoorn-olie met Olijfolie bevat Duindoorn-olie 40 maal de hoeveelheid aan natuurlijke vitamine E.
Vele nieuwe ingrediënten proberen de beste bescherming tegen de schadelijke UVA / UVB-stralen te bieden. Neem bijvoorbeeld de Cupacuaboter, Avellana olie, Arganolie, Kukui-notenolie en de verfrissende Kokosolie.


Nieuw: Daarnaast is de Buriti-olie uit het Amazonegebied, welke door de indianen al sinds mensenheugenis als zonnebrandolie wordt gebruikt, evenals de koffie-boter en uit koffiebonen gewonnen koffie-olie, geeft dit een natuurlijk beschermend werking. Ook nieuw: De oranje-rode Pequi-olie met zijn hoge gehalte aan carotenen en de waardevolle Amaranth olie (Zie ook bij opmerking: zon lotion).


PS: Het is aangetoond dat de zonbeschermingsfactor slechts een secundaire rol speelt, wanneer de huid goed wordt verzorgd met voedende, huidverzorgingde- plantaardige-oliën. De huid is in zijn balans en wordt niet verstoord door verschillende "sunblockers", waarmee uw huid goed verzorgd. Dit is slechts een 'subjectieve' ervaring van onze kinderen, Maar deze ervaring is gedurende vele jaren bevestigd.


Ingrediënten: Jojoba-olie*, Kokos-olie*, Cupuacuboter, Castorolie*, Mosterd-olie*, Maiskiemolie, Foraha-olie, Avellana-olie, Argan-olie*, Kukui notenolie, Caroteen-olie, Duindoornvruchtvlees-olie*, Buriti, koffieboter, koffie-olie, Pequi-olie, Amarant olie*, Lavendelolie*, Nagar mustaka, Nardus-wortel, Vetiver. * uit gecontroleerde biologische teelt!
Zon- en Schaduw-lichaamsolie, 100 ml glas-flacon

Reviews

Artikel: Zon- en schaduw lichaam`s olie - 100 ml Titel: PRIMA
Door: (11-06-2017)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: GOED SERVICE

Ook besteld

Zon- en Schaduw Lotion

Zon- en Schaduw Lotion

€ 19,99
Avellana olie, 50 ml

Avellana olie, 50 ml

€ 21,99
Tandpoeder (Pepermunt), 35 ml

Tandpoeder (Pepermunt), 35 ml

€ 15,49
Fles 50 ml DIN18 bruin glas

Fles 50 ml DIN18 bruin glas

€ 3,49
Wilde Peen Olie BIO CO2 - 50 ml

Wilde Peen Olie BIO CO2 - 50 ml

€ 22,99
Geuren uit de Bijbel

Geuren uit de Bijbel

€ 27,49
© Copyright 2009-2020 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 771 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.