100% zuivere etherische olie zonder toevoegingen.

Ajowan, 10 ml

Ajowan, 10 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
2020

Trachyspermum ammi L. (Ammi) (Carum copticum Beuth. et Hock)

  • India
  • Plant
  • Fruit
  • Waterdamp destillatie

In India, op grote schaal in drie verschillende soorten. Uit de kleine vrucht "Ajwain" gewonnen met een hoog aandeel van Thymol. Ruikt grasachtige bitter, kruidig. niet oninteressant, De vruchten worden als een stimulerend middel gebruikt, door de lokale bevolking. Zie ook vaste oliën geperst van ajwain zaden.

Het wordt in India, Egypte, Iran, Afgansitan als specerijvariant gebruikt en maakt gerechten daardoor beter verteerbaar. Bevordert de spijsvertering.

In Duitsland kan het ook worden gebruikt om het ontstaan van verkoudheid bij inademing te voorkomen. Of neem een bad met het wervelprincipe op koude winterdagen om jezelf te versterken. Zeer sterk vanwege het hoge thymolgehalte. Zorg ervoor dat u spaarzaam doseert. 1 druppel is vaak voldoende. Antibacterieel, antiseptisch, antischimmel, antiparasitair. Ook goed als spierverslappende massageolie (een paar druppels olijfolie, sesamolie) Zie ook geperste vetolie uit ajwain zaden onder Basisoliën. 

Belangrijkste bestanddelen: Carvacrol, Thymol, alfa-Pineen, beta-Pineen.

Ingredients: Trachyspermum ammi herb oil. 
- Limonene (natuurlijk bestanddeel van etherische olie)

Ajowan, 10 ml


Conventioneel Ja
100% natuurlijke grondstoffen Ja
Vegan Ja

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
© Copyright 2009-2020 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 767 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.