Eau de Parfum Oud - 100 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
7758-100

Het bijzondere van deze Eau de Parfum is de toevoeging van het "mystieke adelaar hout" beter bekend als "Oud"


Het komt van een boom wanneer deze door schimmels wordt aangevallen, een kostbare etherische olie produceert. Deze buitengewone etherische olie wordt gedistilleerd en is met zijn mystieke geur een van de duurste en meest waardevolle plantenextracten "Überhaupt". 


Voorheen alleen voorbehouden aan Koningen en Heersers, het is een van onze mooiste parfums, die wij u kunnen bieden. Geniet van deze unieke samenstelling van geuren met haar magische en mysterieuze geurstoffen. 


Hier presenteren wij het beste en meest exclusieve parfum creatie. Het beschikt niet alleen het buitensporig dure Agarwood in dit luxe parfum, het bevat overigens zeldzame onderdelen van de schatkist van de natuurlijke geuren. De basis is een pittige geur van Clementine bladeren en fruitige grapefruit, gaat over in de frisse geur van Douglas met nobele Yuso-citroen en eindigt met de exclusieve Alba Roos, een zeldzame prachtige witte roos, omringd met de Schijnhulst bloesem, ondersteund door de kostbare Iris-wortel. Waardoor, het parfum "Oud" je heel lang vergezeld. De basis vormt de fijne geuren van Sandelhout, de oude Nardus-wortel het mysterieuze Amber en de harsachtige geurstoffen van de Muskus, Labdanum voor volledige gewaarwording. Subtiele nuances van de exotische specerijen zoals peper, gember, koriander en kruidnagel benadrukken de waarde van dit parfum. 


Het is echt "eeuwig" en zoals met al onze natuurlijke parfums, wordt steeds beter met de jaren.  


Als deze parfum naar uw zin is: en dit is een tip voor al onze parfums, dan koopt twee flessen. De tweede fles in een donkere kast opbergen en hem echt bewaren totdat u de eerste fles leeg heeft, dit kan wel één jaar duren. Vervolgens gebruikt u de tweede fles - u zult verrast zijn. Uw welbekende geur is opnieuw verfijnd, hij heeft zich ondertussen duidelijk meer afgerond en de geur is nog aantrekkelijker geworden. U heeft ook de garantie dat u een kopie heeft uit dezelfde partij. Zoals eerder genoemd, is de parfum van een nieuwe partij altijd een beetje anders dan de vorige - ondanks hetzelfde recept. 


INCI: Alcohol, Natural Parfum, Aqua.
- Linalool, Benzylalkohol, Citral, Eugenol, Limonene, Benzyl-benzoat, Citronellol, Geraniol, Farnesol, Cinnamylalkohol,   Benzylsalicylat (natuurlijk bestanddeel van etherische olie)


100 ml glazen flacon


Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 

Ook besteld

Adelaarshout - 100 ml

Adelaarshout - 100 ml

€ 29,99
Eau de Parfum Mondlicht - 100 ml

Eau de Parfum Mondlicht - 100 ml

€ 64,99
Edele Gezichtsolie - 10 ml

Edele Gezichtsolie - 10 ml

€ 3,99
Osmanthus fragrans absolue zuiver - 1 ml

Osmanthus fragrans absolue zuiver - 1 ml

€ 42,25
Tuberoos Absolue extra - 1 ml

Tuberoos Absolue extra - 1 ml

€ 44,99
© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 559 beoordelingen | Powered by Onetoshop
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.