Eau de Parfum Oud

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
7758

Het bijzondere van deze Eau de Parfum is de toevoeging van het "mystieke agar hout", ook wel Oud genoemd. Het komt van een boom die, wanneer deze geïnfecteerd is door een schimmel, een kostbare etherische olie produceert. Deze buitengewone essence is gedistilleerd en is met zijn mystieke geur, een van de duurste en kostbaarste planten essenties.

In het verleden alleen gereserveerd voor koningen en heersers, maakt het deel uit van onze beste parfum, die we u kunnen bieden. Geniet van deze buitengewone parfumsamenstelling met zijn magische, mysterieuze geur aura.

Hier presenteren wij u onze beste en kostbaarste parfumcreatie. Niet alleen het extreem dure agarhout is aanwezig in dit luxe parfum, maar het bevat ook andere zeldzame geurschatten uit de natuur.

Het begint met de scherpe geur van de clementine bladeren en de fruitige grapefruit, gaat verder met de frisse geur van de Douglas-spar met de fijne Yuso-citroen en eindigt in de hartnoot van de exclusieve Rosa alba roos, de zeldzame fantastische witte roos, omgeven door de bloemrijke osmanthus bloemen, ondersteund door de kostbare iriswortel. Om ervoor te zorgen dat dit "Oud parfum" lang bij je blijft, zorgen de basisgeuren van fijn sandelhout, de oude narduswortel, de mysterieuze barnsteen en de harsachtige muskusgeur van Labdanum voor een volledige aanwezigheid van geuren. Fijne nuances van exotische kruiden zoals peper, gember, koriander en kruidnagel onderstrepen de kostbaarheid van dit parfum.

Het is echt "voor altijd" en zoals al onze natuurlijke parfums, wordt het met de leeftijd beter en beter. Als je deze parfum leuk vindt en dit is een tip voor al onze parfums, koop dan twee flessen. Doe de tweede fles in één donkere kast en laat het staan totdat het de eerste fles heeft opgebruikt, dit kan meer dan een jaar duren. Gebruik dan de tweede fles, je zult versteld staan. Je bekende geur is nu weer verfijnd, het is merkbaar ronder en dieper en veel aangenamer. Je hebt ook de garantie dat je één exemplaar van dezelfde batch hebt. Zoals reeds vermeld, is het parfum met een nieuwe batch altijd iets anders dan de vorige, ondanks hetzelfde recept.

INCI: Alcohol, Natural Parfum, Aqua.
- Linalool, Benzylalkohol, Citral, Eugenol, Limonene, Benzyl-benzoat, Citronellol, Geraniol, Farnesol, Cinnamylalkohol,
  Benzylsalicylat (natuurlijke bestanddelen van etherische olie)

100% natuurlijke ingrediënten - VEGAN -


Inhoud 2 ml
9.99

Inhoud 30 ml
53.99

Inhoud 100 ml
109.99Vraag stellen over dit artikel
Voeg toe aan verlanglijst

Inhoud 100 ml

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel

Ook besteld

Edele Gezichtsolie - 10 ml

Edele Gezichtsolie - 10 ml

€ 4,99
Osmanthus fragrans absolue zuiver - 1 ml

Osmanthus fragrans absolue zuiver - 1 ml

€ 47,49
Tuberoos Absolue extra, 1 ml

Tuberoos Absolue extra, 1 ml

€ 49,99
© Copyright 2009-2020 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 768 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.