29748.jpeg
Webwinkel met kleine familie bedrijven sinds 2011Eau de Parfum Homo sapiens - 100 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
7562

De "man" in zijn oorspronkelijke versie. 
Altijd heeft de man al verlangt naar geuren die hem steunde in zijn individualiteit en opmerkzaam maakt in de menigte. 

Heel vroeger gebruikte hij aromatische bladeren en harsen, met wie hij zichzelf inwreef. Inmiddels hebben we dit verfijnd, maar nog steeds met pure plantenextracten en etherische oliën, die het "bijzondere" naar voren laten komen. Door Balsamico ondertonen van mossen en houtsoorten samen te voegen met frisse fruitige nuances en met exotische tropische kruiden resulteert in een wonderlijke geur.

In de bovenste noot kom je vers gras, Gengri-gras en Jamrosa-gras tegen, in de middelste noot wordt je betovert door geuren van Zonneroos en de volumineuze geur van de Tuberoos, vergezeld door de Thaise gember Kra-chai en exotische Ylang-bloesem. Daartussen voel je de fijne nuances van de exotische aroma's van koriander en Kurkuma specerijen. Verder als basis het geurig Dacrydiam-hout, het Balsamico Nagar Mustaka gras, de Himalaya Ceder en het mystieke Palo Santo hout.

100 ml in glas-flacon
 

Model:
Eau de Parfum Homo sapiens - 100 ml 74.95

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 

Ook besteld

Hennep zeep - 100 gr
Handgemaakt in Nepal. Zachte peeling zeep met antibacteriële en schimmelremmende eigenschappen. Ideaal voor de vette huid. Zuiver .. Lees meer
€ 6.75
Zeezout uit de Dode Zee - 1000 g
Israël Zeezout uit de Dode Zee - 1000 g glas
€ 11.95
Wierook zeep - 100 gr.
Fris, harshoudende van het wierook. Wierook zeep, ca. 100 gr.. Lees meer
€ 6.75