Peel-Off Masker, 120 gr.

Princess Natur Cosmetic
PNC 835

Reinigende, zuiverende en verfrissende (lostrek)masker, speciaal voor de vette huid met grove poriën en gevoelig voor puistjes en mee-eters. Het opgenomen wilgenblad extract bevat natuurlijke salicylzuur, dat de verhoorning op de puistje en mee-eter oplost.

Hierdoor kan de theeboomolie een antibacterieel inwerken. Zeemodder kalmeert de huid en geeft het een zachte teint, terwijl een vleugje menthol zachte frisheid uitstraalt.

Toepassing: Doe ca. 30 gr. (gelijk aan ongeveer 4 afgestreken eetlepels) in een schaal en meng dit met 90 gr. water (ongeveer 12 eetlepels) tot een klontvrije pap. Breng dit met een kwast of spatel mesdik aan op de gereinigde huid. Laat het ca. 20 minuten intrekken en trek het vervolgens in één stuk van de huid af. Mogelijke resten met water verwijderen. Het masker kan je 1 á 2 keer per week aanbrengen.

Ingredients:
Solum Diatomeae, Algin, Calcium Sulfate, Sodium Phosphate, Maris Limus, Salix Alba, Melaleuca Alternifolia, C.I. 77007, Menthol

 


Vegan Ja

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
© Copyright 2009-2020 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 771 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.