Agarwood, Witte (Oud wit), 1 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
2015

Aetoxylon sympetalum (Gaham buaya) Crocodile Eaglewood.

  • Indonesië
  • Hout
  • Waterdampdestillatie

Goede Agarwood is een van de duurste geurende essences. Meestal gaat het naar de Arabische koninklijke huizen of het is vermengd. Dan komt nog het feit erbij dat de documenten, zoals citaten, exportcertificaten en andere documenten enorm duur zijn. Het is dus bijna onmogelijk om een goede oud-olie te krijgen.

Maar we hebben een goedkoper alternatief gevonden. Niet van de bekende dure Agallocha-familie, maar van de minder bekende en veel goedkopere Aetoxylon plant famille.

Pure, zuivere olie door waterdampdestillatie van het hout. Niet vermengd met wat dan ook. Groeit wild en in plantages. De barnsteenolie heeft een unieke geur die je aan Oud doet denken, maar verschilt iets van deze olie. Het ruikt warm, balsamico met een aromatische toon van mos, korstmos, hout en een sensuele, enigszins dierlijke ondertoon. Met een vleugje leer in de basistonen en lichte noten in de toptonen. Past goed bij de combinatie van bloemige geuren zoals jasmijn en Magnolia champaca.

Ingredients: Aetoxylon sympetalum oil.

 

 


Vegan Ja

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 

Ook besteld

Kalmoes CO2 - 5 ml

Kalmoes CO2 - 5 ml

€ 11,99
© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 559 beoordelingen | Powered by Onetoshop
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.