Geuren uit de Bijbel

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
6030

Hier presenteren we geuren van planten die volgens de Bijbel populair waren rond de tijd ervoor, tijdens en na Jezus. Legendarisch is de nardus olie waarmee Maria Jezus zalfde. Verenigd in een par-fum, weer opgestaan om je te laten genieten van de geuren van 2000 jaar geleden. 

De volgende geuren van planten zitten in dit antieke parfum:

 • Nardus (Nardostachy jatamansi)
  Maria nam dure nardusolie, goot die over de voeten van Jezus en droogde deze daarna af met haar lange haar. De fijne geur van de nardus vulde het hele huis. (Johannes 12,3) (2. Mozes 30,24) (Hiob 42,14)
 • Galban
  Verder zeide de Heere tot Mozes: Neem tot u wel-riekende specerijen, mirresap, en oniche, en galban, deze welriekende specerijen, en zuiveren wierook. (2. Mozes 30,34) (Jezus Sirach 24,13,15)
 • Mirre
  Van Mirre en Aloe(boom), van Kassie on Kassia geuren al je kleren. (Psalm 45,9) (Mattheüs 2,11)
 • Wierook
  ... en zuivere wierook ... En gij zult een reukwerk ener zalf daaruit maken, naar het werk des apothekers, gemengd, rein, heilig. voor een heilig gebruik. (2. Mozes 30, 34 – 35) (Mattheüs 2, 10 – 11) (Lucas 1, 8 – 10)
 • Gembergras
  Ook leverden Dan en Javan, de omreizer, op uw markten; glad ijzer, kassie en kalmus was in uw onderlingen koophandel, (Ezechiël 27, 19 – 11)
 • Cistusroos
  Toen zeide Israel, hun vader, tot hen: Is het nu alzo, zo doet dit; neemt van het loffelijkste dezes lands in uwe vaten, en brengt dien man een geschenk henen af: een weinig balsem, en een weinig honig, spece-rijen en mirre, terpentijnnoten en amandelen. (1. Mozes 43,11)
 • Mirte-bladeren
  Ik zal in de woestijn den cederboom, den sittimboom, en den mirteboom, en den olieachtigen boom zetten; Ik zal in de wildernis stellen den denneboom, den beuk, en den busboom te gelijk;(Jesaja 41,19)
 • Kassie
  Al Uw klederen zijn mirre, en aloe, en kassie; uit de elpenbenen paleizen, van waar zij U verblij-den. Dochters van koningen zijn onder Uw kostelijke staatsdochteren; de Koningin staat aan Uw rechterhand, in het fijnste goud van Ofir.(Psalm 45, 8 – 9)

  En nu wordt het erotisch.
  De Bijbel is niet zo preuts als je zou denken. Zelfs in de oudheid was het bekend door verleidelijke geuren en aroma`s, en men genoot hiervan.
 • Saffraan
  Uw scheuten zijn een paradijs van granaat-appelen, met edele vruchten, cyprus met nardus; Nardus en saffraan, kalmus en kaneel, met allerlei bomen van wierook, mirre en aloe, mitsgaders alle voornaamste specerijen. (Hooglied 4, 13 – 14)

Hier hebben we deze gespecificeerde geuren gecombineerd in een samenstelling van oude Bijbel planten. Nog steeds populair vandaag de dag, meer dan ooit.

Ingrediënten: Jojoba-olie*, etherische oliën van Narduswortel, limoen, palmarosa-gras*, gembergras, wierook*, mirte, steenroos*, cassia*, galbanum, mirre.  Saffraan attar met echt sandelhout.  * van gecontroleerde biologische teelt

 Verpakt in een mooie geschenkdoos

 


Conventioneel Ja
100% natuurlijke grondstoffen Ja
Vegan Ja

Reviews

Artikel: Geuren uit de Bijbel Titel: Hemelse geur
Door: (05-02-2017)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Ik heb vorig jaar de geuren uit de bijbel zalfolie gekocht. Ik gebruik deze alleen voor zeer bijzondere gelegenheden zoals wanneer ik als profetisch danseres ergens moet proformen of als een van mijn gezinsleden een zeer belangrijke event hebben. Ik vindt uw winkel one of a kind en ga zeker dit jaar meer bestellen. Zeker nu er een online methode is. Als ik in de buurt ben kom ik zeker buurten.

Gerelateerde Artikelen

Kassie BIO - 10 ml

Kassie BIO - 10 ml

€ 13,74
Mirre - 3 ml

Mirre - 3 ml

€ 15,49
Mirre hars 1e keus - 30 gr.

Mirre hars 1e keus - 30 gr.

€ 8,75
Saffraan Attar, 1 ml

Saffraan Attar, 1 ml

€ 27,49
Saffraan siroop - 60 ml

Saffraan siroop - 60 ml

€ 10,99

Ook besteld

Haarwater B3

Haarwater B3

€ 13,24
Lichaam-boter Ylang Ylang

Lichaam-boter Ylang Ylang

€ 18,24
Zon- en schaduw lichaam`s olie - 100 ml

Zon- en schaduw lichaam`s olie - 100 ml

€ 21,49
Eau de Parfum testerset

Eau de Parfum testerset

€ 54,49
Glas spatel

Glas spatel

€ 0,99
Cadeau-box Ruimte Spray

Cadeau-box Ruimte Spray

€ 34,99
© Copyright 2009-2020 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 767 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.