Inhoud 60 ml glazenfles
Merk Maienfelser Naturkosmetik
9.99

Inhoud 250 ml donkere glazen fles
Merk Maienfelser Naturkosmetik
21.99Vraag stellen over dit artikel
Voeg toe aan verlanglijst

Merk Maienfelser Naturkosmetik
Inhoud 250 ml donkere glazen fles

Reviews

Artikel: Mariadistel zaadolie BIO Titel: Aanrader voor mensen die hun lever een duwtje in de rug willen geven.
Door: Anoniem, (06-02-2018)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: Het oplopen van Tyfus, heeft mijn lever een flinke slag gegeven. Veel dokters, weinig soelaas... Op aanraden van een kruidenspecialist ben ik een halve theelepel Mariadistel Zaadolie per dag gaan gebruiken. Na bijna twee jaar is de lever beter dan ooit, blijkt uit bloedtest zowel als bio resonantie onderzoek. En veel belangrijker is mijn eigen gevoel. Geen last meer van allerhande Lever gerelateerde kwaaltjes.

Artikel: Mariadistel zaadolie BIO Titel: Zeer goede kwaliteit
Door: Anoniem, (13-09-2017)

Waardering: 5 / 5
Opmerking: De eigenaar van deze webshop heeft veel zorg voor zijn producten, ik had contact met hem opgenomen omdat ik eerder bij andere webshops deze olie in geoxideerde staat ontving (te oud en zeer ongezond). Hij verzekerde mij dat zijn olie enkel vers bezorgd wordt, waardoor een bestelling ook wat langer kan duren. Het is erg belangrijk dat deze olie vers is en ik ontving hem dan ook super vers, hiervoor wacht ik graag wat langer. Zeer goede olie. Mijn moeder was binnen 1 week al compleet verlost van de pijn in haar gewrichten en ik kan deze olie dan ook zeer aanraden. Helaas verbiedt de EUSSR ons om te zeggen welke medische werking deze olie heeft, dus google het even, het is ware wonderolie!

© Copyright 2009-2022 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 975 beoordelingen | Onetoshop.com
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.