Maretak-water, 100 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
1887-100

Viscum album

  • Maienfels

Tegenwoordig kom je de maretak steeds meer tegen, zelfs op het terrein van Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur en rondom Maienfels zijn de bomen zo vol, dat we ze moeten uitdunnen. 

We hebben de groenblijvende bladeren en de witte bessen gedistilleerd en hebben een aangenaam hydrolaat gekregen dat we niet willen gebruiken als een bekend middel tegen kanker, maar alleen voor de verzorging van de huid en het haar.

Hier hebben de aminozuren, vooral arginine bewezen, de huid en het weefsel tegen jeuk, droogheid en eczeem in de verzorging te ondersteunen. Tevens helpt de maretak als verzorging en preventie van cellulitis. Een andere, nu zeer belangrijke, ontdekking is de speciale eigenschap van maretak om het uiterlijk van gepigmenteerde vlekken te verminderen en nieuwe pigmentatie te voorkomen. De stoffen in de maretak remmen het tyrosinase, dat wil zeggen de vorming van melanine, de kleurstof die de vorming van de impopulaire donkere vlekken mogelijk maakt, als resultaat een zachte en lichter huid geeft. Dit is nog een reden waarom Maretak, dankzij zijn antioxiderende werking, een verdere beschermende functie heeft, omdat het de vrije radicalen bestrijdt, neutraliseert en verhindert de huidcellen aan te vallen, het volledige immuunsysteem van de huid versterkt en zo optimale bescherming biedt tegen celveroudering van de huid.

Vooral in Azië is het verlangen naar huidverbleking zo dominant geworden dat er te onpas huidbleek middelen wordt gebruikt, met als gevolg dat hele huidgebieden onherstelbaar en ernstig worden beschadigd. Hier is de maretak een natuurlijk en zachtaardig alternatief.

Ingredients (INCI): Viscum album herb, fruit water.

 


Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 

Ook besteld

Groene thee CO², 1 ml

Groene thee CO², 1 ml

€ 12,50
Brahmikruid olie - BIO - 100 ml

Brahmikruid olie - BIO - 100 ml

€ 18,25
Kruidnagel speciaal BIO - 10 ml

Kruidnagel speciaal BIO - 10 ml

€ 11,99
Koriander bladeren - 10 ml

Koriander bladeren - 10 ml

€ 10,99
Pepermunt fijn, BIO - 5 ml

Pepermunt fijn, BIO - 5 ml

€ 10,99
© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.2 10 en 484 beoordelingen | Powered by Onetoshop
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.