banner2018.jpg

webwinkelkeur.jpg

Telefonisch & WhatsApp contact

+31(0)77 - 711 0398
Normaal op werkdagen van 10:00-16:00
Informatie
: Verzendkosten 
Opvulmateriaal verzenddozen Bio Flopak schuimpjes (zetmeel) en papieren verzendtape. Natuurlijke rietjes (coctail) van bamboe

Pandoo

Levertijd: 1 á 2 werkdagen

POBCS012

12-pack incl. Reinigingsborstel - Praktisch en milieuvriendelijk alternatief voor rietjes van papier, roestvrij staal of plastic. Origineel natuurlijk product met antibacteriële en waterafstotende eigenschappen, ideaal voor hergebruik.

Geniet vanaf nu van je cocktails, sappen en smoothies met de natuurlijke en buitengewone coctail bamboerietjes, ter bescherming van onze oceanen! 

Voordelen van de Pandoo bamboe rietjes

  • Onze praktische bamboe coctailrietjes is het milieuvriendelijke alternatief voor papier, roestvrij staal en plastic rietjes. Ze zijn niet alleen herbruikbaar, maar ook een originele blikvanger!
  • Als een 100% natuurlijk product kunnen de rietjes van kleur en diameter verschillen. Ze zijn uniek, we werken met wat de natuur ons geeft.
  • De rietjes met een grotere diameter zijn ideaal voor cocktails en smoothies, en de smallere rietjes zijn perfect voor sappen, longdrinks en andere frisdranken!

De duurzame oplossing voor plastic rietjes
Wegwerprietjes vervuilen niet alleen de oceanen, de plastic varianten bevatten ook het gevaarlijke chemische BPA (Bisfenol A ).
Onze rietjes zijn van 100% biologisch geteelde bamboe, vrij van pesticiden, kleurstoffen en andere chemicaliën! Bamboe is antibacterieel en waterafstotend en ideaal voor hergebruik, omdat ze niet beschimmelen en geurloos zijn.

Eenvoudig te gebruiken
Een reinigingsborstel wordt meegeleverd om de rietjes eenvoudig schoon te maken. Ze zijn ook geschikt voor de vaatwasser. Maar aangezien ze onbehandeld en 100% natuurlijk zijn, kan het voorkomen dat de rietjes in de vaatwasser gemakkelijk vervormen.

Tip:
Tijdens de productie worden de drinkrietjes geslepen en kunnen ze daarom wat stoffig zijn. We raden aan ze af te wassen voordat u ze voor de eerste keer gebruikt.

 


Model: POBCS012
Natuurlijke rietjes (coctail) van bamboe 14.99

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.