banner2018.jpg

+31 (0)77-7110398
Telefonisch & WhatsApp contact
op werkdagen van 10:00-16:00

package-1512783-1280.pngGratis verzending v.a. € 75,-
(Nederland & België)
Meer informatie klik hier


Moena, 1 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
2041

Endlicheria metallica

  • Peru

Een speciale olie uit de Peruaanse jungle, gekoppeld aan het project voor de herbebossing van vrijgemaakte gebieden in het regenwoud. Sinds 2010 wordt deze herbebossing gedaan met de aanplant van meer dan 500 Moena bomen. Er worden alleen takken, twijgen en bladeren gebruikt, die de boom niet zouden beschadigen en hoeven dan ook niet worden gekapt. Hij is verwant aan de laurierboom, kaneel en kamferboom.

Moena is om het bot te zeggen een olie voor cholerische (snel driftig) mensen. In de traditionele natuurlijke geneeskunde in Peru wordt Moena gebruikt om overtollige warmte in het lichaam af te voeren, te verminderen. Deze warmte wordt vaak weerspiegeld in een vurig humeur, geïrriteerdheid, kramp en hoge emoties vlak voor een uitbarsting. Moena koelt het lichaam (massage), bevordert concentratie en geest en brengt je terug naar de aarde, om zo te zeggen.

Doe een paar druppels in een diffuser, aroma lamp of een druppel in de palm van je hand, wrijf het zachtjes en inhaleer deze geur. Gemengd met een basisolie is het een verkoelende, ontspannende en uitgebalanceerde massageolie zijn.

Op dit moment beperkt leverbaar.

Ingredients: Endlicheria metallica oil.


Vegan Ja

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.