Wierooklamp Aromalamp, grijs-blauw mat

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
7575-002

Hier hebben we een aromalamp die ook als wierooklamp kan worden gebruikt. Het schaaltje op de aromalamp is uitermate geschikt voor een zachte, lichte begeuring met een etherische olie, die in de schaal met water kan worden toegevoegd.


Verder is het ook mogelijk om een beroking met kruiden, wierookpoeder of wierook in dezelfde schaal uit te voeren. Hier kunt u zowel met als zonder een wierook-kooltjes beroken. Hier is het mogelijk om zonder zand een wierookpoeder en ook met wat zand wierook op het schaaltje te leggen en met een theelichtje te activeren. Het geheel is dan veel zachter en milder als beroking met wierook-kooltjes.


Ze zijn verkrijgbaar in 2 kleurenvarianten. De aromalamp is ongeveer 13 cm hoog en voorzien van een sterk blauwe glanzende of matte grijs-blauwe glazuur. Om de schaal te reinigen is deze afneembaar ...


Dan kunnen degenen die dat willen, ook met een zeef beroken. Er is een aanvullende set verkrijgbaar met een metalen zeef, een theelicht houder van klei en een zakje met wierookzand.


Wierooklamp Aromalamp grijs-blauw, mat


Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 
© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.3 10 en 469 beoordelingen | Powered by Onetoshop
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.