Sinaasappelpitten olie BIO (Bittere), 50 ml

Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur
05035-050

Citrus x aurantium    • koude persing

 

    • SpanjeHoofdbestanddelen: ?

 

Niet te verwarren met de etherische Bittere Sinaasappelolie. We persen de olie uit de pitten van de bittere sinaasappel op onze eigen slakkenpers. Het komt uit gecontroleerde biologische teelt, licht goudgeel van kleur en smaakt, oraal geproefd ;-( extreem bitter.

 

Maar het is ook niet als een culinaire spijsolie bedoeld, maar als lichaam en massage olie met uitzonderlijke eigenschappen die deze olie tot een speciale lichaam of massageolie maken. Door deze bittere stoffen ontstaat een transdermale opname (aanzienlijke penetratie in de bovenste huidlagen) en vervolgens van de buitenste huidlaag tot in het onderliggende weefsellagen en daarmee in het weefsel vastliggende zuren (Oververzuring - verantwoordelijk voor de rimpeling) verwijderen en oplossen. Hierdoor is het de ideale huidreinigings- / verzorgingsolie met een diepgaand effect. (Doe eerst een Allergie test)

 

Voor een goede geur blijven we in de familie van de Bittere sinaasappel en verheugen we ons op door de toevoeging van de gedistilleerde neroli-olie uit de Bittere sinaasappel bloesem. Op basis hiervan komt het ook in de koninklijke klasse van edele verzorgende oliën.

 

Cosmetisch gebruik: als lichaam en massageolie.


Vegan Ja
BIO Ja
Eigen destillatie of persing Ja

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 
© Copyright 2009-2019 Een Groene Wereld Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten, | Gemiddelde beoordeling door klanten 9.3 10 en 446 beoordelingen | Powered by Onetoshop
×
Heb je een vraag, stuur een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.