29748.jpeg
Webwinkel met kleine familie bedrijven sinds 2011
Haarzeep EM-A - 80 gr.

Savion Manufaktur
H100

EM-A - Effectieve Micro-organismen geactiveerd in zeep shampoo.


Bevat geen allergenen van etherische oliën. Gemaakt met de beste oliën uit natuurlijke cosmetica. Een natuurlijk product met een zeer lange rijpingsperiode, en de beste ingrediënten voor het haar.


Informatie over de EM-A's die in onze zepen:  • Effectieve Micro-organismen zijn ongeveer 30 jaar geleden in Japan ontwikkeld.

  • Effectieve Micro-organismen creëren op een natuurlijke manier een gezond huidbeeld en zorgen hierdoor dat ons belangrijkste orgaan goed beschermd is tegen negatieve invloeden.

  • 'S werelds grootste Biologische brouwerij uit de regio Oberpfalz (Duitsland) maakt gebruik van het "Bier-wort", die overblijft bij het brouwen, om zelf de EM te kweken. Deze EM-A's gebruiken we in onze EM-A haarzeep.

  • Toegevoegd aan het product, nemen de micro-organismen het werk over. Ze fungeren als een natuurlijke versterker van genezende en verzorgende eigenschappen van de planten en oliën. Bijvoorbeeld, van de genezende- en wilde kruiden en ge gebruikte oliën. Ze binden met een hoog gehalte aan anti-oxidanten vrije radicalen, die door o.a. UV-stralen worden versterkt. Ze werken regenererend en verminderen de huidveroudering. En dit op een natuurlijke manier en in balans met ons lichaam.

  • Om een zachte verwerking van de EM-A's te waarborgen, worden deze bij onze zepen toegevoegd als de verzeping bijna voltooid is.

  • EM-A's
    Effectieve Micro-organismen, geactiveerd bestaan uit een mengsel van nuttige en vrij van natuurlijk voorkomende micro-organismen en bevatten o.a. melkzuurbacteriën, gist en fotosynthetische bacteriën, water, ongehopte Bio-wort (moutextract) en zee mineralen.


Je kan de zeep net zoals schampoo gebruiken: inschuimen - goed masseren - uitspoelen - klaar!
We adviseren deze haarzeep aan voor alle haartype's.


Gemaakt met een de beste oliën voor natuurlijke cosmetica


Zonder de toevoeging van etherische oliën!


Ook geschikt voor Veganisten


Overvettingswaarde: 2%


INCI: Cocos nucifera oil*, Aqua, Ricinus communes oil, Olea europaea fruit oil*, Sodium hydroxide, Triticum Vulgare Germ Oil, Butyrospermum parkii butter*, Hellanthus annuus*, Arnika montana, Urtica dioica powder*, effektive Mikroorganismen aktiviert*
* certified organically grown


Model:
Haarzeep EM-A - 80 gr. 7.75

Vegan Ja

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel
 

Gerelateerde Artikelen

Luffa Zeeppad
De luffa zeeppad is de perfecte oplossing voor het bewaren onze zeep.  Het water kan eenvoudig naar beneden weglopen door de zeeppad.
3.95
Zeepzakje gemaakt van sisal
Met de sisal zeepzak kunt u goed uw huid schrubben.  Doe uw favoriete stuk zeep in de zak, maken het nat, en het was plezier kan beginnen... Lees meer
3.75

Ook besteld

Haarzeep Melisse - 80 gr.
Heerlijk geurige citroenmelisse. Verkwikkend, mild geurende Melisse Haarzeep. Het milde schuim kan je moeiteloos in het haar verdelen
6.50